Informatie KWOON-woningen Aldetiendstraat

  •   keer gelezen   Wonen
UDEN - De verkoop van de KWOON-woningen is nog maar net begonnen en inmiddels zijn er vijf verkocht. Makelaar Allard Bevers van PartnerWonen uit Uden is daar blij mee. Kopers en belangstellenden hebben altijd veel vragen, zeker in deze tijd. Vandaar dat PartnerWonen woensdag 7 maart een inloopavond houdt van 18.30 tot 20.30 uur in het kantoor aan de Velmolenweg 149 te Uden.

[image=209191]

“Het zijn ideale woningen voor starters en beginnende samenwoners want voor een prijs van €170.000,= en maandlasten van rond de €600,= krijgen ze veel. Zeker als je het vergelijkt met huurwoningen die de komende jaren alleen maar duurder zullen worden door allerlei overheidsmaatregelen. Eindelijk valt hier alles tegelijkertijd op zijn plaats; prijs, kwaliteit, locatie en financierbaarheid zijn de pluspunten van deze woningen.”
De Kwoon-woningen hebben twee slaapkamers en zijn flexibel te gebruiken. Bovendien zijn de woningen heel duurzaam en comfortabel want ze zijn compleet met vloerverwarming uitgerust. Bijzonder is dat de kopers hun eigen indeling kunnen kiezen. De keuken kan bijvoorbeeld. op de begane grond maar ook op de eerste verdieping. Of de woonkamer naast het dakterras.
www.kwoon.nl
Meer berichten