Kerstbomen in flats 'lichtend voorbeeld'

  •   keer gelezen   Wonen
UDEN – De Flatraad is afgelopen zaterdag de alle flats ingegaan met een boodschap. In alle hallen is een kerstboom neergezet. Mèt lichtjes. Ook hebben de leden van de Flatraad een eerste kerstkaart voor de bewoners in de boom gehangen. Daarop hebben zij de bewoners gevraagd ook een kerstwens voor een medebewoner of iemand anders in de boom te hangen.

[image=230730]

De Flatraad wil met deze bomen en de wensen niet alleen een feestelijke sfeer in de flats creeëren, maar ook benadrukken dat een leefbare woonomgeving in de flatwijk zo belangrijk is. “Zoals dat in het logo van de Flatraad staat; met elkaar”, aldus Rob Metsch van de raad.
Omdat dit jaar de flatwijk een voorbeeld wil zijn en het gezegde `waar een wil is, is een weg` letterlijk neemt, heeft de Flatraad de kerst- en nieuwjaarstijd gekozen om een wens voor de toekomst in alle hallen te hangen. Dank zij medewijkbewoners kon de Flatraad nu ook echt doen wat ze wilde, een boom voor elke flat. “Kerstbomen als een lichtend voorbeeld voor een nieuwe toekomst. Wie met ons de goede wensen wil komen delen is welkom op onze nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2013 van 17:00-19:00 uur in wijkgebouw De Balans aan de Wilhelminastraat.”
Meer berichten