Inloopmiddag nieuwbouwwoningen Velmolen-Oost

  •   keer gelezen   Wonen
UDEN - Dit voorjaar start SVUwonen met de realisatie van 24 patiowoningen op Velmolen-Oost. Eind 2008 was het een drukte van belang op Velmolen-Oost. Tijdens de kopersmanifestatie bleken veel mensen belangstelling te hebben voor de honderden woningen die op deze locatie gebouwd gaan worden.

[image=86268]

SVUwonen is de eerste partij die op Velmolen-Oost start met de bouw. De bouwhekken zijn al geplaatst en het bouwbord is vanaf de rondweg goed zichtbaar. De 24 patiowoningen maken onderdeel uit van circa 130 woningen die SVUwonen in fase 1 van het gebied gaat realiseren. SVUwonen heeft onlangs de benodigde gronden van de gemeente aangekocht.
Hoewel de primaire taak van SVUwonen gericht is op het verhuren van betaalbare en kwalitatief goede woningen, biedt zij ook koopwoningen aan om zo een bijdrage te leveren aan de doorstroming op de woningmarkt. Van de 24 patiowoningen worden zowel woningen verkocht als verhuurd. De koopwoningen zijn beschikbaar vanaf € 288.000,- v.o.n., de huurwoningen vanaf € 780,- per maand.
Op dinsdagmiddag 17 februari houden SVUwonen en Van de Ven Garantiemakelaars een inloopmiddag voor geïnteresseerden voor de patiowoningen. Die is van 16.00 tot 18.00 uur op het kantoor van SVUwonen aan de Leeuweriksweg 12 in Uden. Meer informatie is te vinden op www.svuwonen.nl.
Meer berichten