SVUwonen levert nieuwe woningen op

  •   keer gelezen   Wonen
UDEN - Dit voorjaar ging de bouw van start van 24 patiowoningen op Velmolen-Oost. Na een voorspoedig verlopen bouw kunnen de eerste woningen voor de Kerst worden opgeleverd. De eerste bewoners ontvingen deze week de sleutel van hun nieuwe woning.

[image=123226]

De patiowoningen maken onderdeel uit van circa 130 woningen die SVUwonen in fase 1 van het gebied gaat realiseren. Bij het ontwerpen van de verschillende woningen is rekening gehouden met diverse doelgroepen. Zo worden er appartementen, patiowoningen en eengezinswoningen gebouwd voor onder meer starters, gezinnen, senioren en zorgpartijen. SVUwonen heeft deze ruim opgezette patiowoningen voorzien van een duurzaam aardwarmtesysteem. Speciale warmtepompen zorgen voor verwarming en koeling van de woningen. Dit levert een besparing van het energieverbruik op. De woningen hebben allemaal een ruime woonkamer met een open keuken. Op de begane grond bevinden zich verder een slaapkamer, badkamer, toilet en berging. Via de openslaande deuren in de woonkamer is de patio bereikbaar. Op de eerste verdieping van de woningen bevinden zich drie slaapkamers en een berging. In de kleinste slaapkamer kan optioneel een tweede badkamer worden gemaakt.
Er zijn nog enkele van de opgeleverde patiowoningen te koop en te huur. De huurwoningen zijn beschikbaar vanaf € 780,-. Koopprijzen vanaf € 288.000,- v.o.n. Voor meer informatie over de verhuur van de patiowoningen kun u contact opnemen met SVUwonen. Geïnteresseerden voor koop kunnen contact opnemen met Van de Ven Garantiemakelaars via telefoonnummer 0413-261905.
Meer berichten