Logo kliknieuws.nl/uden
Het nieuwe vernevelingssysteem van Jumbo de Laak. (foto: Anneveldt Multimedia)
Het nieuwe vernevelingssysteem van Jumbo de Laak. (foto: Anneveldt Multimedia)

Primeur bij Jumbo de Laak: nóg versere groente en fruit

  •   keer gelezen   Zakelijk

Uden | Jumbo de Laak loopt alweer 'voor de muziek uit' met een nieuw vernevelingssysteem voor groente en fruit. Enthousiaste ondernemer Roland de Laak vertelt: "Wij gaan altijd voor topkwaliteit. Dit vernevelingssysteem is daarin een logische en belangrijke stap. Daarmee zijn onze producten nóg verser."

Roland zag het systeem in buitenlandse supermarkten, waar er al veel langer mee wordt gewerkt: "Dat moesten we in Uden ook hebben!" Daarom heeft hij sinds vorige week, als eerste Jumbo supermarkt in Nederland, een vernevelingssysteem voor groente en fruit."

Ochtenddauw
Roland: "We draaien nu een week met het nieuwe systeem en het werkt echt heel mooi. We vernevelen het zuiverste water, zonder toevoegingen. De mist zorgt voor een constante temperatuur van onze groente en fruit. Daardoor blijven ze veel langer vers in de winkel én bij onze klanten thuis. Het koude vernevelde water is goed voor mens & natuur. Vergelijk het met de ochtenddauw op de akkers."

Minder verspilling
Omdat de producten door dit systeem langer vers blijven, hoeft er in de winkel en bij de klant thuis veel minder voedsel te worden weggegooid. "Dit past in ons streven naar duurzaamheid, maar ook 100% tevredenheid van onze klanten", aldus Roland. "Als grootste en goedkoopste supermarkt van Uden lopen we graag 'voor de muziek uit'. Deze primeur als eerste Jumbo in Nederland past daar helemaal bij. Hiermee zijn onze klanten verzekerd van de meest verse en lekkerste producten."

Meer berichten