Foto: Mark Bras

'Staat je bedrijfswagen stil, dan staat je bedrijf stil'

  •   keer gelezen   Zakelijk

Derks Autogroep is in een nieuwe jas gestoken. De bedrijfswagenspecialist van de regio heeft het pand aan de Belgenlaan in Uden behoorlijk ingrijpend gerenoveerd, met als grootste verandering: het open karakter. Sommige dingen zijn evenwel niet veranderd. Zo is Derks nog steeds een fullservice partner in mobiliteit.

Derks Autogroep levert bestelwagens (nieuw en gebruikt, tot 3.500 kg), onderhoudt en repareert ze en zorgt voor een passende lease- of financieringsconstructie. Daarnaast is het bedrijf sterk in (ombouw op maat en in uiteenlopende maatwerk aanpassingen.

Brede expertise
"Bovendien", vult directeur Jack Derks aan, "zijn we gespecialiseerd in koel- en vrieswagens, elektrische bedrijfswagens en rolstoelvoertuigen. Sinds vorig jaar hebben we zelfs expertise in huis op het gebied van uitvaartmobiliteit. We staan midden in de markt en hebben kennis van bijna alle denkbare bedrijfsvoertuigen. Dat maakt dat we onze klant perfect kunnen begeleiden en adviseren."

Goed luisteren
Mededirecteur (en broer van Jack) is Ruud Derks. Hij legt uit dat luisteren naar de klant misschien wel de belangrijkste eigenschap is voor het werken bij het bedrijf. "We werken merkonafhankelijk, ons advies is dus altijd op de klant afgestemd. We luisteren naar zijn of haar vraag, inventariseren de wensen en zoeken naar het vervoer dat daar het beste bij aansluit."

Dezelfde dag rijden
Soms staat de oplossing zelfs al te wachten op het 20.000 vierkante meter tellende bedrijfsterrein. Ruud: "Voor veel ondernemers is een voertuig direct verbonden aan hun core business. Staat hun bedrijfswagen stil, dan staat het bedrijf stil. Dankzij onze kennis, ons grote autopark en de slagkracht van onze werkplaats kan onze klant vaak dezelfde dag alweer rijden."

25-jarig jubileum
Derks Autogroep, een bedrijf dat ooit als eenmanszaak in een schuur begon, heeft onlangs haar 25-jarig jubileum gevierd. Ruud en Jack blikken inmiddels terug op een geslaagde open dag en receptie. "We zijn heel trots op wat we in al die jaren fysiek hebben neergezet, maar nóg meer op onze mensen. We zijn een hecht team, dat er staat als het nodig is. Vandaag én in de toekomst."

Dit artikel is verschenen in Bedrijvig Uden.

Meer berichten