Afbeelding
Foto: Mark Bras

Ambianz: 'Bijzonder feest, bijzondere locatie'

Zakelijk 1.847 keer gelezen

ZEELAND | Bijzonder feest, bijzondere locatie, zo luidt het motto van Event- & Partycenter Ambianz in Zeeland. In een unieke en sfeervolle setting, midden in het centrum van het dorp, zijn de mogelijkheden eindeloos. En het mooie is: voor elk type event kun je er eigenlijk wel terecht. Eigenaar Harold van Tiel vertelt.

"Van bedrijfsfeesten tot bruiloften, van zakelijke bijeenkomsten tot beurzen en van (product)presentaties tot lezingen: alles is hier mogelijk", vertelt Harold. "Met zes verschillende zalen, elk met hun eigen allure, is ieder event volledig naar wens in te vullen en aan te kleden."

Eigentijdse zalen
Een bijzondere dag of speciale gelegenheid verdient volgens Harold een bijbehorende locatie. Daarom beschikt Ambianz over zes eigentijdse zalen, waaronder een authentieke Belgische spiegeltent, een echte disco in jaren 70 en 80-stijl, een sfeervolle cocktailbar en een trendy danceclub. Harold: "Onze laatste aanwinst is het karakteristieke Grand Café: sfeervol en gezellig. Overigens zijn alle zalen onderling met elkaar verbonden door een sfeervol ontmoetingsplein."

Succesvol bedrijfsfeest
Een succesvol bedrijfsfeest is volgens Harold van onschatbare waarde. Het kan de binding, betrokkenheid, loyaliteit en bedrijfstrots van medewerkers namelijk vergroten, zodat er een 'wij-gevoel' ontstaat. "Ambianz is de perfecte partner om mensen een ultieme beleving te bezorgen", vertelt hij. "Samen zorgen we voor een bedrijfsfeest waar nog lang over wordt nagepraat."

Zorgeloos genieten
Het professionele team van Ambianz neemt – uiteraard in overleg – de complete organisatie van een feest ter hand en zorgt ervoor dat het bezoekers aan niets ontbreekt. Harold: "We vertalen wensen exact in datgene wat onze klanten voor ogen hebben. Een speciale aankleding van de ruimte? Regelen we. Speciale hapjes en drankjes? Geen probleem. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook het entertainment verzorgen. Dankzij al onze ervaring beschikken we op alle fronten over een zeer ruim netwerk. En kleine of grote groepen: iedereen is welkom. We zorgen er simpelweg voor dat al onze bezoekers zorgeloos van hun feest kunnen genieten!"

Dit artikel is verschenen in Bedrijvig Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant