Echobureau Loek.
Echobureau Loek.

Echobureau Loek: nu ook pretecho's bij de verloskundige

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Een pretecho laten maken bij je vertrouwde verloskundigenpraktijk? Sinds kort kan het bij de verloskundigen van Iris in Uden. Naast de medische echo's die ze al vele jaren maken, gaan zij nu ook pretecho's maken onder de naam Echobureau Loek. Ook aanstaande ouders die geen cliënt zijn bij Iris kunnen er terecht.

Cathelijn Wagemakers, verloskundige en echoscopist bij Iris, is razend enthousiast: "We hebben een gloednieuw echoapparaat met de nieuwste technische mogelijkheden. Daarmee kunnen we prachtige echo's in 3D en 4D (bewegende beelden) maken, maar ook de allernieuwste 'realistic view'. Realistic view laat de baby in mooie zachte kleuren zien."

Leuk zwangerschapscadeautje
De verloskundigen vinden echo's maken een van de leukste onderdelen van hun vak. De zwangere kan familie of vrienden meenemen, dat maakt het extra bijzonder en gezellig. Cathelijn Wagemakers: "Vaak zien we de aanstaande opa's en oma's net zo genieten als de aanstaande ouders. We hebben speciale cadeaubonnen voor de pretecho's; een leuk zwangerschapscadeautje!"

Echo op de app
Met de echo's van Echobureau Loek krijg je je kindje te zien via duidelijke beelden. De filmpjes en foto's kun je kosteloos via een speciale app rechtstreeks op je telefoon ontvangen. Zo heb je de beelden altijd bij je. Echobureau Loek maakt de pretecho ook 's avonds en in het weekend, zelfs op zondag! De prijzen variëren van 35 tot 80 euro, afhankelijk van het soort echo. Voor meer info en cadeaubonnen: www.echobureauloek.nl.

Meer berichten