Delo.
Delo.

Delo genomineerd voor Beste Kantoorvakhandel van Nederland

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Kantoorleverancier Delo is genomineerd voor de landelijke Dealer Awards in de categorie "Beste kantoorvakhandel van Nederland" in de zakelijke markt.

Een deskundige jury met vertegenwoordigers vanuit de branche heeft geoordeeld over diverse aspecten die van belang zijn als kantoorvakhandel. Daarbij is Delo als één van de kanshebbers naar voren geschoven, om deze prestigieuze award te ontvangen.

Delo is afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in kantoorartikelen en heeft de laatste tijd grote stappen gemaakt met onder andere overnames van Hapek Groothandel (Uden) en de afdeling kantoorartikelen en –machines van Derijks (Oss).

Dit in combinatie met de autonome groei die wordt doorgemaakt als onderdeel van Wiltec B.V. zorgt voor een succesvolle bedrijfsontwikkeling.

De nominatie voor "Beste kantoorvakhandel van Nederland" komt voort uit de beoordeling op aspecten als succesvol (groei), ondernemerschap, klantgerichtheid innovatief/duurzaam, uitstraling/beleving, kennisniveau en een voorbeeld voor de branche.

Op 11 oktober 2017 wordt tijdens de Office Innovation Day de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

Sinds 2010 is Delo onderdeel van Wiltec en samen bieden zij vanuit Uden een totaalpakket voor iedere werkomgeving. Delo is gespecialiseerd in kantoorartikelen, -inrichting en –machines.

Meer berichten