Elke zaterdag wordt er gekookt bij Grando in Uden.
Elke zaterdag wordt er gekookt bij Grando in Uden.

Profiteer van de woonmaand bij Grando in Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Oktober is traditiegetrouw dé woonmaand van het jaar. Het ideale moment om een bezoekje te brengen aan Grando Keukens & Bad in Uden. Zij hebben volop acties en aanbiedingen.

"De winter komt eraan. Een mooi moment om je huis weer lekker gezellig te maken", vertelt Ivo van der Wijst van Grando. De ondernemer wil graag dat zijn klanten met precies de juiste keuken en apparatuur de deur uitlopen. Daarom is er elke zaterdag een kok aanwezig in de showroom. "Zo kunnen mensen zelf ervaren hoe de producten werken. Een keuken koop je niet zomaar; het is een hele uitgave. Dan wil je wel weten of je die mooie stoomoven of inductiekookplaat fijn werkt. Gebruikersgemak staat bij ons voorop."
Keukens zijn er in alle soorten en maten. Dit jaar zijn er een aantal nieuwe trends. "Zwarte keukens met prachtige koperen spoelbakken en kranen zijn in", vertelt Van der Wijst. "Warme tinten zijn weer helemaal terug. Daarnaast zijn ook materialen zoals hout nog erg populair." Uiteraard kan Grando alles op maat laten maken. Daarnaast kan de zaak alles voor de klant uit handen nemen. "Wij kunnen ook regelen dat de oude keuken verwijderd wordt en leidingen worden omgelegd", aldus Van der Wijst.

Bora
Zelf is Van der Wijst ontzettend enthousiast over het nieuwe afzuigsysteem van Bora. "Het is echt fantastisch!", zegt de ondernemer. De afzuiging zit niet boven, maar in de kookplaat. "Zware luchtjes en vet worden direct in de afzuiging gezogen. Het werkt echt heel erg goed. Bovendien is het veel makkelijker schoonmaken." Het afzuigsysteem is verkrijgbaar in verschillend soorten en maten. "Zo past het in iedere keuken. Het kan zelfs ingebouwd worden in bestaande keukens."

Droomreis
Koop je nu een keuken of badkamer bij Grando? Dan krijg je leuke extra's. Zo krijgen mensen sowieso twintig procent korting op hun aankoop. Daarnaast krijgen ze bij een badkamer een sunshower cadeau. "Dat is lamp op infraroodstraling. Die zorgt voor warmte, wat goed is voor de spieren. En daarnaast is het ook goed voor het vitamine D niveau", legt Van der Wijst uit. Klanten die een keuken kopen bij Grando krijgen een gratis Quooker erbij ter waarde van maar liefst 1345 euro. Bovendien maakt iedereen kans op een fantastische droomreis. "Op de site van Grando kunnen klanten aangeven hoe hun ideale vakantie eruitziet en wie weet krijgen ze die dan wel cadeau!", vertelt Van der Wijst enthousiast.

Grando Keukens & Bad heeft dertig franchiseonderneming in Nederland en vijftien in België. "Onze kracht? Het persoonlijk contact met de klant. Wij leveren echt maatwerk en vinden het ontzettend belangrijk dat mensen tevreden zijn. Daarom houdt ik ook regelmatig een lunch voor onze klanten. Een jaar nadat ze iets bij ons gekocht hebben, nodigen we ze dan uit om te komen eten en kunnen we meteen onze service evalueren", aldus Van der Wijst. Bovendien is de zaak dealer van het bekende merk Poggenpohl.

Grando Keukens & Bad in Uden is gevestigd aan Vluchtoord 39. Kijk voor meer informatie kijk op de website van Grando. "Of kom gezellig bij ons langs!", besluit Van der Wijst.

Meer berichten