"Mensen die voordelig 'inkopen' willen doen voor hun wintersport, moeten even binnen komen lopen."
"Mensen die voordelig 'inkopen' willen doen voor hun wintersport, moeten even binnen komen lopen."

Tweedehandsmarkt op skibazaar Intersport Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | De Intersport Skibazaar is een markt voor iedereen die gebruikte skikleding, ski's, snowboards, ski- en snowboardschoenen wil kopen of verkopen. Een unieke gelegenheid voor iedere wintersporter die toe is aan nieuw materiaal. Bovendien zijn er tal van spectaculaire wintersportaanbiedingen in de winkel aan de St. Janstraat in Uden De Skibazaar vindt plaats van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 november, in het magazijn aan de Oranjestraat in Uden (achterzijde pand Intersport Superstore). Op vrijdagavond is het koopavond tot 21:00 uur.

De skibazaar van Intersport Superstore is inmiddels een begrip in de verre regio. Al heel veel wintersporters hebben op de bazaar hun gebruikte ski's, snowboards of schoenen op een succesvolle manier kunnen slijten. Ook gebruikte wintersportkleding kan worden aangeschaft. Afgelopen week is nog mooie en zeer courante kleding aangeleverd. Voor zowel kinderen als volwassenen is er tal van keus. Zelfs van zeer gerenommeerde wintersportmerken zoals Bogner, Peak performance en Kjus hangen er erg leuke items bij. Loop daarom snel even binnen want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Nieuwe wintersportkleding
Op de Skibazaar zijn ook volop producten te vinden uit het assortiment van Intersport Superstore zelf. Extra voordelig geprijsd uiteraard. Zoals een grote collectie nieuwe wintersportkleding voor jong en oud, met kortingen van 50% tot 70%, ski's en snowboards uit de nieuwe collectie met heel aantrekkelijke kortingen. "Mensen die voordelig 'inkopen' willen doen voor hun wintersport, moeten even binnen komen lopen."

Meer berichten