Smaakvol kerstconcert 3JS bij Mode bij Jaap

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Wat eens begon als wens voor Jaap Verhoof van Mode bij Jaap uit Uden, groeit na een aantal jaar uit tot een feestelijke kersttraditie. Dit jaar wordt echter zijn gehele modezaak omgebouwd tot een sfeervolle feesttempel waar mode, muziek & gezelligheid hand in hand gaan.

Op zondagavond 10 december is het recept dan ook meer dan duidelijk. "Wij voegen de 'Tasty Fingerfood van de Conversatie' toe aan de bijpassende wijnen van het Wijnhuis Uden en mengen daarbij de Acoustic Christmas-theatershow van de 3JS met hun band, heerlijke combinatie toch", lacht Verhoof. Daarnaast ontvangen onze gasten bij aankoop van de tickets, coupons cadeau die daarna weer in te leveren zijn bij eerdergenoemde zaken, maar ook bij ambassadeur van dit event Gloudemans Koken & Kado.
"We krijgen veel leuke reacties op dit initiatief. Inmiddels zijn 80% van de kaarten verkocht, waar we erg blij mee zijn in een periode waarin iedereen het al zo druk heeft".
3JS hoeft weinig introductie. Het is dit jaar alweer tien jaar geleden dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS landelijk uitgingen met hun eerste single. De kennis en ervaring van de ervaren muzikanten kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.
Mode bij Jaap is gevestigd aan de St. Janstraat 31 in Uden.Voor meer informatie of tickets bekijk www.ben.bijjaap.com.

Meer berichten