Logo kliknieuws.nl/uden

Metamorfose voor VTU-Telecom na verbouwing

  •   1825 keer gelezen   Zakelijk

UDEN | VTU-Telecom BV aan Vluchtoord is verbouwd en weer heropend. Het gaat om een totale make-over met een nieuwe modern inrichting.

"De verbouwing was noodzakelijk, in verband met aanpassing van regelgeving. Door de BKR-registratie moet er meer privacy gecreëerd worden", zegt Romeo Ganpat van VTU-Telecom.
Een nieuwe vloer en ledlampen zijn slechts enkele van de nieuwe elementen bij VTU-Telecom. De grondige verbouwing zorgt voor een totaal nieuwe zaak waarbij de drie eilanden - waar de medewerkers klanten in alle rust kunnen helpen. Er is nu ook een koffiebar en is er een bank waar klanten die even moeten wachten, kunnen plaatsnemen, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee uit de nieuwe koffiebar.
Verder is het assortiment uitgebreid met accessoires, onder andere nieuwe hippe merken zijn toegevoegd. "Wat is gebleven is onze service. Klanten gaan bij ons bellend de winkel uit", aldus Romeo.
VTU is al meer dan 25 jaar een bepalende speler op de telecommarkt in de regio. Voor zowel zakelijk advies als particulier advies op maat. Maar ook voor alle service aan toestellen en inbouw van carkits. "Het is nu extra de moeite waard, zeker voor klanten die thuis Ziggo of KPN hebben en die dan een mobielabonnement bij respectievelijk Vodafone of KPN onderbrengen, genieten van allerlei extra's.
In verband met de heropening heeft VTU-Telecom diverse scherpe aanbiedingen, maar ook voor leuke Sinterklaas-cadeaus kun je er terecht. VTU-Telecom is gevestigd aan Vluchtoord 10 in Uden.

Meer berichten