Foto: Annemieke van der Aa

SALLER wil Nederlandse sportmarkt veroveren

  •   keer gelezen   Zakelijk

VOLKEL | Marco van der A uit Volkel is een ondernemend baasje. Zingt, is vinyl-DJ en staat met regelmaat in de carnavalston. Vanaf 1 oktober is hij de importeur/verdeler van het Duitse Sportmerk SALLER in Nederland aan het pittoreske Schakelplein in Volkel. Op zaterdag 9 en zondag 10 december opent hij zijn deuren voor een kennismaking van zijn Showroom en het sportmerk SALLER dat de mondiale sportmarkt aan het veroveren is.

Handelsgeest kun je Marco niet ontzeggen: "Die drive heb ik altijd in me gehad. Vroeger kocht ik partijhandel op met sportkleding en verkocht die met een soort van kofferbakverkoop aan huis weer door. Dat liep als een trein. Ik nam een handel over van een bedrijf in Volkel dat Promotie- en Relatiegeschenken verkocht en ging toen ook shirts bedrukken. Dat breidde zich lekker uit en daar kwam ook nog bedrijfskleding bij. Ik heb drie bedrijven : PROMOWEAR, KTPH.nl een webshop voor de automotive en nu dus SALLER. Deze showroom is iets waar ik altijd al van gedroomd heb en dat gaat nu dus werkelijkheid worden." Ook de levensgrote reclame-uiting van Johan Cruijff, "Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt", siert zijn showroom.

Afspraken

Er zijn veel sportzaken en veel sportmerken in dit métier. Hoe maak je het verschil in deze wereld? "SALLER is een Duits merk wat bekend staat met de alom bekende Duitse grundlichkeit. Toch is de prijs opvallend laag voor een kwalitatief zéér goed product, dat maakt het juist zo aantrekkelijk. Dit komt omdat SALLER alles rechtstreeks levert aan de eindgebruiker, zonder tussenkomst van de sportzaken." 
Veel zaal-, en voetbalclubs zijn al gekleed met SALLER waaronder RKSV Volkel. Marco vervolgt: "Ja, Volkel is mijn cluppie en Helmond Sport. Echt heel voetbalclub Volkel loopt met SALLER, daar ben ik trots. Vooral omdat het Volkel is. Ik ben ook ver in onderhandeling met een betaalde voetbalclub. Als dat doorgaat zou dat geweldig zijn." 

Laura Dekker

SALLER is een merk dat zich behoorlijk aan het verspreiden is in Europa en daarbuiten. "Het nationale team van Gambia is gekleed met SALLER, SC Paderborn '07 in Duitsland, Sandecja in Polen en KVC Westerlo in België, zomaar een greep van clubs die al in deze kleding rondlopen. Het unieke is dat ik in Nederland de enige ben die het kan en mag verkopen. Alle SALLER verkoop loopt via ons of via de website waar je online artikelen kan bestellen. Ik sponsor sinds kort ook Laura Dekker. Zij doet aan freestyle football. Je moet haar maar eens op Instagram of YouTube opzoeken, werkelijk fenomenaal wat die meid van 17 met een bal kan." Laura zal hier tijdens de opendagen een demonstratie geven.

Presentje

Aanstaand weekeinde, op 9 en 10 december, zijn er dus de open dagen waar Marco en Ingrid iedereen van harte welkom heten om een kijkje te komen nemen in het grote assortiment. Voor iedere bezoeker is er een presentje waar het sportmerk SALLER centraal zal staan. Kijken en bestellen op de website is ook mogelijk www.sallernederland.nl of bellen op nummer 06-53755941 of 0413-274406

Meer berichten