Coverband Piano & Co
Coverband Piano & Co

Party voor singles vanaf 18 jaar in De Ambianz

Zakelijk 998 keer gelezen

ZEELAND | Singles die op zoek zijn naar een vriendschappelijke of serieuze relatie, kunnen zaterdag 16 december terecht in Event- & Partycenter Ambianz in Zeeland. Ambianz organiseert samen met Relatieplanet een feest voor alleenstaanden vanaf 18 jaar.


"De Ambianz is voor ons de ideale locatie. Het is sfeervol, het personeel is aardig en de zalen zijn geschikt voor kleinere en grotere aantallen gasten. We kunnen dus alle kanten op", weet manager Events & Reizen van Relatieplanet.nl.
Het is al de 13e keer dat Relatieplanet.nl een dergelijke avond bij De Ambianz houdt. "Het is steeds een groot succes. De Ambianz biedt ruimte in meerdere zalen van diverse groottes. Daardoor kun je 350 mensen ontvangen, maar als er 1000 singles komen, is er ook plaats.Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, maar de ervaring leert dat de grootste doelgroep valt tussen de 35 en 65 jaar."
Zo heeft Ambianz een origineel en divers programma samengesteld met veel muziek uit de jaren '70 en '80. Wie gek is op de charme van livemuziek en niet kan wachten om helemaal uit z'n dak te gaan kan terecht bij coverband Piano & Co, Your Live Request Show die veel bekende Engelstalige en Nederlandstalige nummers op verzoek ten gehore brengt.
Volgens Harold van Tiel is de ontmoetingsavond altijd een succes. "Je ziet op het feest zelf al van alles gebeuren. Na afloop lopen mensen altijd samen naar buiten. Op de enquêtes van de vorige keer, hebben we gezien dat mensen vaak nieuwe vriendschappen hebben opgedaan en regelmatig een potentiële partner hebben gevonden."
De entree kost online € 12,50, op de avond zelf bij de entree € 17,50. Aanvang 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant