WoningExtra: complete dienstverlening in woningverkoop en energiebesparing

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Hoe kunnen we panden nog energiezuiniger maken en de verkoop van woningen versnellen en verbeteren? Met deze uitdaging ging Jan Raaijmakers uit Uden van start met zijn bedrijf WoningExtra.

WoningExtra is een all-round dienstverlener voor zowel particulieren als zakelijke partijen. Van optimalisatie en versnelling van woningverkoop tot professionele metingen en rapportages voor energiebesparing, energielabels en luchtdichtheidsmetingen. Inmiddels is WoningExtra.nl uitgegroeid tot een ervaren en complete dienstverlener. Je kunt er terecht voor energielabels, verkooppresentaties die woningen goed in de markt zetten, gericht advies voor energiebesparing en luchtdichtheidsmetingen

WoningExtra biedt een compleet pakket aan diensten op het gebied van woningverkoop en energiebesparing. Het bedrijf is werkzaam in zowel het consumententraject (particulieren en makelaars) als het zakelijke traject (woningbouwverenigingen en bouwbedrijven). Hun missie: vastgoed energiezuiniger maken en op de meest overtuigende manier in de markt zetten. Jan Raaijmakers/WoningExtra.nl heeft inmiddels een uitgebreid netwerk van vakcollega's in de branche. Door deze samenwerking kunnen ze de klant ook met volumeopdrachten en in de drukste tijden van het jaar altijd vakkundig van dienst zijn. Kijk voor meer informatie over de dienstverlening op www.woningextra.nl, stuur een mail naar info@woningextra.nl of bel met Jan Raaijmakers op 06 53 155 052.

Meer berichten