De wijnen van deze maand
De wijnen van deze maand

'Slijterijwijnen voor Supermarktprijzen' bij Jumbo de Laak

Zakelijk 1.364 keer gelezen

UDEN | Jumbo de Laak aan de Drossaard in Uden is gestart met een uniek wijnconcept: Slijterijwijnen voor Supermarktprijzen.

Iedere maand zullen er een twee tot drietal wijnen in de winkel staan die qua prijs/kwaliteitsverhouding ver uit elkaar liggen, maar dan in de positieve zin. Maandelijks zullen dit wijnen zijn die passen bij het seizoen en op is op!

De wijnliefhebber komt dus vanaf vandaag extra aan zijn trekken en zal kunnen genieten van wijnen die zullen liggen in een prijsklasse tussen de 4,49 en 8,99 euro maar die bij een normale slijterij zo'n 50 procent duurder zullen zijn.
Roland de Laak hierover: "We willen op onze afdeling wijnen iets extra's kunnen bieden en zodoende zijn we uitgekomen op dit concept. Naast ons bekende assortiment bieden wij maandelijks twee tot drie wijnen aan, waarvan wij denken dat die perfect passen bij de tijd van het jaar. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie aspergewijn, wijn voor op het terras of bij de BBQ of later in het jaar rond de Kerst. Voor iets speciaals hoef je dus niet naar een slijterij maar ben je bij ons op de Drossaard aan het juiste adres."

Wijnen van de maand
De wijnen zijn in de winkel duidelijk herkenbaar onder de slogan: Slijterijwijnen voor supermarktprijzen. Deze maand staat een drietal wijnen uit Zuid-Afrika van het huis Bellingham centraal. Een witte wijn van de Chenin Blanc en Viognier, een rosé van de Pinotage druif en een rode wijn van de Shiraz, Cabernet Sauvignon en Malbec druiven. Haal de lente in huis!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant