John van Gerwen biedt een ruime keuze aan onder meer keukens
John van Gerwen biedt een ruime keuze aan onder meer keukens

Alles naar wens en op maat bij John van Gerwen Interieurs

Zakelijk 1.106 keer gelezen

BOEKEL | Aan de Volkelseweg 38 in Boekel is de grote showroom van John van Gerwen Interieurs te vinden. Verdeeld over twee verdiepingen is er een ruime keuze aan keukens, meubelen, slaapkamers en relaxfauteuils.

De meubel- en interieurspecialist maakt het grootste deel van hun eigen assortiment in hun werkplaats. "Daardoor kunnen we alles naar wens maken voor de klant", vertelt eigenaar John van Gerwen. "Zo kan de houtsoort, de kleur, het model en de afmetingen van het meubel aangepast worden." Het gaat hierbij niet alleen om een tafel of keuken, bijvoorbeeld ook de relaxfauteuils of de zitting van een bank kunnen op maat gemaakt worden "Wanneer een klant zelf iets ziet wat hij graag wil toevoegen aan het interieur, of iets voor ogen heeft maar niet kan vinden wat hij zoekt, dan is het mogelijk om dit met een adviseur te bespreken. Alles kan geheel naar wens en op maat gemaakt worden."

Naast de vier hoofdzaken zijn er in de zaak ook nog accessoires en onderhoudsmiddelen voor meubels, leer en bijvoorbeeld granieten bladen te koop. "We zijn van alle markten thuis!" De meubel- en interieurspecialist gaat voor het leveren van de beste kwaliteit. "In de werkplaats hebben we ook een spuiterij. De meubelen en de keukens kunnen hierdoor in elke gewenste kleur gemaakt worden en beschermen we tegen beschadigingen."

De showroom is iedere dag geopend, ook op zondag. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.johnvangerwen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant