Boukje Haegens, eigenaar van makelaarskantoor Makelaar0413
Boukje Haegens, eigenaar van makelaarskantoor Makelaar0413

Makelaar0413: een vernieuwend makelaarsconcept in de regio Uden-Veghel

Zakelijk 3.147 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Je huis te koop zetten kan bij Makelaar0413 al vanaf 1195 euro. Hoe dat kan? Door een moderne manier van verkopen, waarbij makelaar en verkoper nauw samenwerken. Boukje Haegens, eigenaar van het nieuwe makelaarskantoor Makelaar0413 in Uden, licht toe: "Als verkoper bepaal je zelf welke werkzaamheden jij uit wilt voeren en wat je aan mij overlaat. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de foto's van je woning maken, of zelf de bezichtigingen begeleiden. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je al gauw duizenden euro's op je makelaarskosten."

Het concept van Makelaar0413, waarbij meer inspraak voor de verkoper, een laag en transparant tarief en het gemak van internet centraal staan, vindt haar oorsprong in de wensen van veel verkopers. Boukje: "De kracht van de formule is dat je als verkoper zelf je ideale dienstenpakket kunt samenstellen en meer bij het verkoopproces betrokken bent. Zo houd je zelf de regie, terwijl je toch te allen tijde terug kunt vallen op mijn ervaring, vakexpertise en kennis van de regionale markt. En dat tegen een zeer scherp tarief. Een gouden combinatie die als zeer prettig wordt ervaren."

Iets voor jou?
"In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik je graag uit hoe ik te werk ga en wat de mogelijkheden zijn. Ben je nu al nieuwsgierig? Kijk dan alvast op mijn website, www.makelaar0413.nl, voor meer informatie én een waanzinnige Openingsactie met kortingen oplopend tot 100 procent." Voor meer informatie kun je ook bellen naar 0413 78 33 22 of mailen naar info@makelaar0413.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant