Carlo in de winkel
Carlo in de winkel

Rokado 5 jaar op het Mondriaanplein

Zakelijk 1.508 keer gelezen

UDEN | Vanaf 11 september is er een week lang een feestje bij tabaksspeciaalzaak Rokado. Eigenaren Carlo en Jolanda Klaassen vieren dat de winkel 5 jaar is gevestigd aan het Mondriaanplein.

Carlo en Jolanda verhuisden 5 jaar geleden van de Promenade naar het pand op de hoek van het Mondriaanplein. Dat betekende een grotere ruimte, waardoor het assortiment ook uitgebreid kon worden. "Onze afdeling met Longfiller sigaren is nu bijvoorbeeld vier keer zo groot", vertelt Carlo. "Ook wat elektrisch roken betreft zijn we de grootste in de regio. Een goede service voor de klant vinden we het belangrijkst. 'Wat je doet, moet je goed doen', is niet voor niets ons motto." Daarnaast is Rokado de specialist voor onder andere tabak, sigaretten, aanstekers, accessoires, waterpijpen, cadeauartikelen en kun je er terecht voor loten van onder meer Lotto en de Nederlandse Loterij. Als enige in Uden biedt Rokado een DPD pakketdienst aan.

Carlo en Jolanda willen dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. "Vanaf aanstaande maandag kan iedere klant meedoen aan ons Rad van Avontuur en het raden van een aantal Lotto ballen, waarmee je een prijs kunt winnen. Ook krijgen klanten een kleine attentie." Carlo is heel blij dat hij en zijn vrouw er toentertijd voor kozen om naar deze plek te verhuizen. "We hebben de juiste stap genomen, waarbij we goed geholpen zijn door Uden Promotie. De toekomst ziet er voor ons rooskleurig uit, dus hopelijk blijven we nog heel wat jaren hier!" Alle artikelen uit de winkel zijn online verkrijgbaar via www.rokado.nl. Wat je vandaag bestelt, is morgen in huis en in Uden dezelfde dag nog.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant