Afbeelding

UOV De Kring viert tweede lustrum met diner en cabaret

Zakelijk 632 keer gelezen

UDEN | Uitbreiding van je netwerk. Een kijkje in de keuken bij andere Udense ondernemers. En profiteren van elkaars kennis en ervaring. De voordelen van een lidmaatschap bij UOV De Kring zijn talrijk. En leden vallen nu met hun neus in de boter, want ze zijn woensdag 21 november welkom in Theater Markant voor de viering van het tienjarig bestaan van de ondernemersvereniging.

Dat jubileumfeest moet vooral een gezellige avond worden. "Even alle zakelijkheden en serieuze praat achterwege laten, en lekker lachen en vieren dat we tien jaar bestaan", zegt Marion Neggers, lid van de commissie netwerken en communicatie. De leden worden getrakteerd op een driegangendiner met tafel-entertainment, en krijgen daarna van cabaretier Marcel Stevens een op maat gemaakt programma voorgeschoteld, boordevol herkenbare Udense onderwerpen.

Opkomen voor ondernemers
UOV De Kring is met haar 150 leden een actieve club. Vrijwel elke maand vindt een activiteit plaats. Soms is dat een lezing over een actueel onderwerp, dan weer een bedrijfsbezoek. Neggers: "Die bedrijfsbezoeken zijn bij leden, maar soms gaan we ook 'buiten de deur'. Dit jaar bezochten we bijvoorbeeld het ZiN Inspiratielab van Sligro. Onze leden waren laaiend enthousiast." Een van de speerpunten van de ondernemersvereniging is belangenbehartiging. "We hebben contacten die waardevol zijn, bijvoorbeeld bij de gemeente. Als vereniging sta je altijd sterker dan als ondernemer alleen. We zijn er overigens niet alleen voor onze leden, maar komen op voor het Udense bedrijfsleven in het algemeen."

Sterk door variatie
Het ledenbestand is zeer divers. Van zzp'er in de dienstverlening tot dga van een mondiaal opererend productiebedrijf. "Juist die variatie maakt ons sterk. Ik hoor bijvoorbeeld vaak dat directeuren van grote bedrijven het heel inspirerend vinden om met een startende ondernemer te praten." Neggers heeft de voordelen van het lidmaatschap aan den lijve ondervonden. "Ik heb mijn netwerk heel snel opgebouwd en uitgebreid."

Nieuwe activiteiten
De vereniging vindt zichzelf steeds opnieuw uit, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe activiteiten. "We hebben al van alles georganiseerd. Van speeddaten met nieuwe leden tot running diners. Voor 2019 staan leuke nieuwe activiteiten op stapel. Welke dat zijn? Dat verklappen we nog niet." Interesse om lid te worden? Zeker doen, raadt Neggers aan. "Je kunt 'gewoon' lid zijn, maar ook heel actief bijdragen in diverse commissies. Heb je een leuk idee voor een ondernemerscafé of andere happening? Kom maar op!"

Lid worden van UOV De Kring? Schrijf je in via www.uovdekring.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant