Afbeelding

CCV Roadshow in Uden: praktische informatie voor MKB-ondernemers

Zakelijk 330 keer gelezen

UDEN | CCV, een van de grootste payment providers en leveranciers van betaaloplossingen en loyaltysystemen in ons land, komt op woensdag 14 november naar Uden. De CCV Roadshow staat dan in Theater Markant. Dit evenement is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers krijgen praktische informatie over de werving van nieuwe klanten, klantenbinding en betaaloplossingen. Ook spreken er specialisten over trends in betalen en succesvolle ondernemers, die bekend staan om hun innovatieve aanpak.

Tijdens de Roadshow in Uden spreekt Luc van Stappenhorst van Innopay over de trends in betalen en de opkomst van nieuwe manieren van betalen met de smartphone. Frans Reichardt (De Klantenluisteraar) laat aan de hand van originele en verrassende invalshoeken uit psychologie, wetenschappelijk onderzoek en herkenbare praktijkvoorbeelden zien hoe ondernemers hun klanten blij kunnen maken en aan zich kunnen binden. Ook is er een interactieve interviewsessie over succesvol ondernemerschap, die verzorgd wordt door Gert-Jan Ensink en Rodney Cesar van CCV. 

Op het evenement is tevens een CCV-demomarkt aanwezig waar de bezoekers meer te weten kunnen komen over nieuwe manieren van betalen en de CCV-oplossingen. Ze krijgen onder meer uitleg over de werking van QR-codes en het gebruik van een tablet als kassa. Het evenement in Uden begint om 16.30 uur en wordt om 20.00 uur afgesloten met een borrel. Op de website www.ccv.eu/roadshow van CCV is meer informatie over de Roadshow te vinden. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant