Logo kliknieuws.nl/uden

Nieuw uitzend- en detacheringbureau in Veghel organiseert banenmarkt

  •   keer gelezen   Zakelijk

VEGHEL | In Veghel is een nieuw uitzend- en detachering bureau gevestigd. E-Flex Personeelsdiensten heeft een tweede vestiging geopend en is te vinden aan de Frisselsteinstraat 5 te Veghel. Ben je op zoek naar een baan? Maar weet je niet goed wat je nou precies wil doen? E-Flex Personeelsdiensten helpt je daar bij. Door middel van een persoonlijk gesprek komen we achter de behoeften en de wensen van jou. We kijken ook buiten de kaders.

Het aanbod van vacatures is op dit moment groter dan ooit. Omdat wij vanuit het uitzendbureau E-Flex Personeelsdiensten graag willen helpen organiseren wij een banenmarkt. Wij zijn trots op E-Flex en dat mogen we ook zijn. Wij zijn altijd trots geweest op het uitzend vak, maar waren wel van mening dat het beter kon. Wij geloven namelijk dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij graag onze mensen aan werk en inkomen dat bij hen past. Niet alleen de juiste persoon koppelen aan de juiste werkgever, maar vooral er voor zorgen dat er een lange termijn samenwerking ontstaat. 

Naast zoeken naar een nieuwe baan kun je ook langskomen om tips te krijgen over je sollicitatiebrief, of je cv. Hoe schrijf je nu een goede sollicitatie brief en hoe zorg je er voor dat jouw cv gezien wordt? Wij geven je advies over jouw cv, sollicitatie brief en keuze in banen. Kom daarom zaterdag 1 december vanaf 10 uur naar E-Flex Personeelsdiensten. Je kunt ons vinden in het business centrum Frisselstein, op het adres Frisselsteinstraat 5, 5461 AD in Veghel.  De locatie is goed te bereiken. Kom je met de auto? Naast het uitzendbureau E-Flex Personeelsdiensten is een ruime parkeerplaats waar je gratis mag parkeren.  Per mail zijn we te bereiken via veghel@e-flexpersoneel.nl  Bellen mag ook. Je kan ons bereiken via 0413 39 52 92.

Meer berichten