Logo kliknieuws.nl/uden
Goissimijne in 2018 en in 1998
Goissimijne in 2018 en in 1998
WIN KAARTEN

Gossimijne viert 20-jarig bestaan bij Alive & Kicking Festival

  •   935 keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Bistro Gossimijne bestaat 20 jaar. Dit viert de populaire keten zondag 18 november met een groot feest op het Alive & Kicking Festival op de Noordkade in Veghel.

De Noordkade wordt dan omgetoverd tot een festivalterrein met vier verschillende podia. Eén van die podia is de Gossimijne stage. Yvo Goslinga, samen met Ellen Lintermans eigenaar en oprichter van Gossimijne, is zelf festivalliefhebber en zocht in verband met het 20-jarig bestaan contact met Rien Somers, de organisator van het Alive & Kicking Festival. "20 jaar is toch een bijzonder lange tijd. Wij vonden dat dat gevierd moest worden. Dat doen we nu door dit festival als het ware te adopteren." Naast een eigen stage verzorgt Gossimijne ook de food area, waar bezoekers van allerlei lekkernijen kunnen genieten. "We serveren onder meer Gossimijne saté, carpaccio, de bekende Gossimijne frieten en XXL black bun burgers."

Succes
Yvo opende in 1998 samen met Ellen de eerste vestiging van Gossimijne, aan de Molenstraat in Veghel. "Inmiddels hebben we zes vestigingen en mogen we onszelf een vaste waarde in Brabant en Limburg noemen." Het restaurant begon met à la carte en breidde zo'n zes jaar geleden uit met het tapas concept, dat enorm aansloeg. "Ook kun je je eten afhalen en sinds een jaar in alle vestigingen, op 's-Hertogenbosch na, aan huis laten bezorgen." Dat blijkt een groot succes. "We doen dit overal elektrisch. Zo hebben we in Uden vijf elektrische fietsen tot onze beschikking voor de bezorging." Gossimijne Uden verhuisde begin september van de Prior van Milstraat naar de Kerkstraat. "Een groter pand, waar we veel meer mensen een plek kunnen bieden. Het interieur is fantastisch mooi geworden." Een Gossimijne 3.0, zoals hij het zelf noemt. "We hebben nog steeds de ambitie om te groeien, en zouden graag nog twee of drie vestigingen meer openen. Ik zelf vind het nog altijd superleuk om dit te doen, het is voor mij elke dag een feestje om te werken. Alle franchiseondernemers werken heel prettig samen, waardoor we onze ambities ook echt kunnen realiseren."

Spaaractie
Momenteel kun je bij Gossimijne sparen voor gratis entreetickets voor het festival. Bij besteding van 100 euro krijg je een gratis ticket. Dit geldt zowel voor wanneer je gaat eten in het restaurant als wanneer je afhaalt of je eten laat bezorgen. "Dit is niet alleen een feestje voor al onze medewerkers, maar ook voor onze gasten die we heel dankbaar zijn. Zonder hen hadden we nooit zo groot kunnen worden." De actie loopt nog tot en met zaterdag 17 november. Op 18 november zijn alle vestigingen van Gossimijne gesloten, zodat alle medewerkers volop van het feestje kunnen genieten. Ben je oud-medewerker en heb je jezelf nog niet aangemeld, maar wil je er wel graag bij zijn? Laat dat dan weten via 20jaar@gossimijne.nl.

Winnen
Udens Weekblad mag vier tickets weggeven voor het festival. Meedoen? Geef dan antwoord op de volgende vraag: 'Wat is met stipt nog steeds het meest verkochte gerecht van Gossimijne?' Mail je antwoord vóór woensdag 14 november naar redactie@udensweekblad.nl en vermeld je naam en telefoonnummer. De winnaar krijgt 14 november bericht.

Meer berichten