Afbeelding
Foto: louis Lemaire

Kerstshoppen of vuurwerk bestellen bij Intratuin

Zakelijk 858 keer gelezen

VEGHEL | Intratuin Veghel lanceert zaterdag 8 december een vroege vogel actie. Alle klanten die tussen 8.00 uur en 10.00 uur Intratuin Veghel bezoeken krijgen 20 procent korting op al hun aankopen. Op deze manier kun je extra voordelig profiteren van het uitgebreide kerst- en najaars assortiment. De korting geldt op het gehele assortiment, dus ook op planten, interieur, potterie, kerst- en sfeerartikelen met uitzondering van aanbiedingen.

Je kunt heerlijk kerstshoppen en wegdromen bij Intratuin. Probeer je maar eens in te houden op de grootste kerstmarkt van de regio waar de uitgebreide kerstcollectie wordt gepresenteerd. Het assortiment is rijkelijk gevuld met de nieuwste modellen kersthuisjes, alle denkbare kerstballen en overige decoratiematerialen om de boom te versieren.

Kerstman
Zaterdag 8 december, zaterdag 15 en zondag 16 december komt de kerstman tussen 13.00 uur en 16.30 uur op bezoek bij Intratuin. Wil je hem graag ontmoeten of met hem op de foto. Kom dan zeker even langs.

Vuurwerk
Ook kunnen vuurwerkliefhebbers bij Intratuin Veghel terecht. De webshop is geopend. Kijk op veghel.intratuinvuurwerk.nl. Bestel je voor 27 december dan profiteer je van 20 procent voordeel.

Bezoekers van Intratuin Veghel krijgen aankomende zaterdag tussen 8.00 en 10.00 uur 20 procent korting.
Zondag is Intratuin Veghel ook geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant