BEDRIJVIG UDEN

'Totale ontzorging voor je interieur'

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | De afgelopen tijd gaat het goed in de huizenmarkt. Huizen raken snel verkocht en er worden veel nieuwe huizen bij gebouwd. Van al die (nieuwe) huizenbezitters zijn er maar weinig mensen die weten wat ze willen met hun interieur en/of er de tijd voor hebben. Voor alle mensen die niet goed weten waar ze moeten beginnen en geen tijd hebben, is hulp dichtbij want met een gloednieuw woonconcept probeert Kimberly Eijkemans je de juiste hulp op maat te bieden.

Overal hoor je wel dat je interieur totaal verzorgd kan worden. Maar op het niveau van Kimma Concept zijn nog maar weinig aanbieders. "Iets wat absoluut een gemis is", volgens Kimberly (29), oprichtster van Kimma Concept. "Van top tot teen ontzorgd worden en weten dat alles netjes opgeleverd wordt, dat zijn belangrijke gedachten die ik wil creëren bij klanten." Kimberly is al van jongs af aan bezig met interieur en styling. "Na de middelbare school ben ik naar de Jan des Bouvrie Academie in Deventer gegaan. Daar heb ik de opleiding tot interieurontwerper & stylist afgerond en heb de juiste basis, kennis en achtergrond ontwikkeld." Direct na haar afstuderen is Kimberly haar eigen interieuradviesbureau begonnen. "Bij alle projecten kwamen steeds dezelfde problemen naar voren. Vooral bij particulieren hoorde ik dezelfde klachten. Er wordt heel veel aangeboden op het gebied van vloeren, raamdecoratie en alles wat met interieur te maken heeft. Hierdoor weet men niet meer wat nu de juiste en beste keuze is voor het interieur. Daarom besloot ik acht jaar aan ervaring bij mijn ontwerpbureau om te zetten naar een nieuw totaal woonconcept: Kimma Concept."

Woonstijlen
Het concept is gebaseerd op vier woonstijlen: Landelijk, Klassiek, Modern en Industrieel. In elke woonstijl is al een voorselectie gemaakt in vloeren, gordijnen en kleuren, welke passen bij de woonstijl en perfect met elkaar combineren. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en krijg je begeleiding in het maken van keuzes als je buiten het pakket wilt kiezen. Een extra belangrijk onderdeel in elke woonstijl is verlichting. "Er wordt altijd verlichting aangeboden die ervoor zorgt dat elke stijl goed tot zijn recht komt, ook wanneer het donker wordt. Doordat alle elementen op elkaar aansluiten en precies passen in de woonstijl, wordt er geen keuzestress meer ervaren." Keuzestress is iets waar steeds meer mensen tegenaan lopen als ze bezig gaan met het interieur. "Loop eens een woonwinkel binnen, dan zie je vaak door de bomen het bos niet meer van al het aanbod op het gebied van vloeren, raamdecoratie, meubelen en accessoires. Wanneer je de juiste vloer hebt gekozen is de volgende vraag: wat past er allemaal bij? En: hoe weet ik dat ik de juiste keuzes maak voor mijn interieur? Het definitief maken van al deze keuzes wordt steeds moeilijker en het proces duurt steeds langer." Niet iedereen heeft zin en tijd om zo lang bezig te zijn met keuzes maken voor het interieur. En daar probeert Kimma Concept je juist in te ontzorgen.

Ontzorgen
"Ik neem je zoveel mogelijk uit handen als het gaat om het inrichten van jouw woning. Van interieurontwerp tot het samenstellen van een volledig ingericht interieur, alles gaat op maat en rekening houdend met de wensen en eisen van de bewoners. Daarnaast begeleid ik, samen met een team van specialisten, dan ook een eventuele verbouwing en/of verhuizing en wordt je woning volledig turn-key opgeleverd. En om de service compleet te maken is er altijd maar één aanspreekpunt, die je tijdens het gehele traject begeleidt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent."

Meer berichten