Van Tiel Haarden heeft een mooie showroom op de Doornhoek 3766.
Van Tiel Haarden heeft een mooie showroom op de Doornhoek 3766. Foto: Hugo Goudswaard

Bewust kiezen voor een haard bij Van Tiel Haarden

Zakelijk 1.220 keer gelezen

VEGHEL | Met de huidige discussies stellen we onszelf vaak de vraag; heeft gas nog toekomst? "Ja", is het korte en duidelijke antwoord van Toon van Tiel, directeur van Van Tiel Haarden in Veghel. "Het is absurd te denken dat we op korte termijn af kunnen stappen van het gas. Landen om ons heen investeren juist in gas. Dat is niet zonder reden."

De directeur van Van Tiel Haarden vervolgt: "Aardgas draagt bij aan het realiseren van de energiedoelstellingen en is nog steeds de schoonste fossiele brandstof. Zodoende zal er, zeker in de bestaande woningen, de komende jaren nog volop aardgas aanwezig zijn. Heeft u een nieuwbouwwoning zonder gasaansluiting? Geen zorgen; er zijn voldoende alternatieven voor een haard in uw interieur."
Geen vaste gasaansluiting, maar wel genieten van een gashaard? Dat kan met een gashaard met propaanaansluiting. Zo kan men ook zonder aardgas blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard.
Toon: "Een hout- of pelletkachel is en blijft natuurlijk ook nog een goede en verantwoorde keuze. Met een hout- of pelletkachel geniet u toekomstbestendig van een authentiek, knisperend houtvuur." Een ander, wellicht het eenvoudigste, alternatief; een elektrische haard. "Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het aanbod fors uitgebreid, van relatief eenvoudige toestellen tot toestellen met een realistisch vuurbeeld en warmteafgifte", zegt Toon.

Meer informatie is te vinden op: www.vantielhaarden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant