Logo kliknieuws.nl/uden
Wie er vroeg bij is op 4 april, maakt kans op een gratis stoel
Wie er vroeg bij is op 4 april, maakt kans op een gratis stoel

Kwantum is terug in Uden en opent met openingsacties

  •   4708 keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Alle inwoners van Uden en omgeving kunnen vanaf 4 april volop openingsacties en aantrekkelijke aanbiedingen verwachten. Na weken van voorbereiding en hard werken, opent Kwantum die dag namelijk de deuren van de compleet nieuwe winkel aan de Energielaan 14 te Uden.

In de nieuwe eigentijdse winkel, wordt de klant meegenomen door het grootse aanbod raamdecoratie, gordijnen en vloeren in vele kwaliteiten en dessins. "Klanten kunnen alle mogelijkheden, stoffen, dessins en technische details van de materialen uit onze uitgebreide collectie, zintuiglijk beleven", zegt Kwantum-directeur Rob Berns. "En dat is precies zoals je van een marktleider mag verwachten", benadrukt hij.

Wel de trend, niet de prijs
Kwantum verdiept zich in wat de klanten willen. Ook worden trends nauwlettend in de gaten gehouden. "Dat moet ook", aldus Berns. "Als woonwinkel weten we wat er speelt en maken we relevante keuzes met betrekking tot de producten. Om die producten voor onze klanten bereikbaar te maken, ontwikkelen we ze zelf, in grote aantallen, waardoor de prijs laag kan blijven."

Openingsactie
Wie er vroeg bij is op 4 april, maakt kans op een gratis stoel. Die stoel staat klaar voor de eerste 100 klanten die op de openingsdag in de vernieuwde winkel een aankoop doen. Daarnaast gelden van 4 tot en met 7 april talrijke kortingen, zoals 20 procent korting op alle vloerkleden, 15 procent op alle hanglampen en tot 30 procent korting op meer dan 60 vloeren. En voor alle gordijnen die tijdens de openingsweek besteld worden geldt: gratis gemaakt.

Meer berichten