Margôt en Léon voor hun restaurant.(foto: Henk Lunenburg)
Margôt en Léon voor hun restaurant.(foto: Henk Lunenburg) Foto: Henk Lunenburg

Laat je verrassen in nieuw Udens restaurant 't Genoegen

Zakelijk 7.691 keer gelezen

UDEN | Aan de Prior van Milstraat 107 opende restaurant 't Genoegen afgelopen zaterdag haar deuren. "Eerlijk en heerlijk uit eten, zonder poespas", aldus eigenaren Léon en Margôt van der Heijden.

't Genoegen is gericht op de internationale keuken. Je kunt kiezen uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu. "Hierbij kun je aangeven wat je niet mag of niet lust", legt Léon uit. "Daarna gaan de koks aan de slag met de dagverse inkoop om een gericht menu samen te stellen. De ene gast kan dus een heel ander gerecht krijgen dan de andere gast. Op deze manier proberen we uit eten gaan een andere invulling te geven." Het restaurant gaat creatief om met seizoensproducten en hecht veel waarde aan verantwoorde, eerlijke voeding. "Groenten spelen bij ons een hele belangrijke rol en zijn echt aanwezig. Ik vind dat persoonlijk een erg belangrijke factor. We gebruiken daarnaast helemaal geen smaakversterkers of onnatuurlijke grondstoffen." Het restaurant staat voor kwaliteit, zonder poespas. "We zijn een no-nonsens keuken: heel toegankelijk en zonder ingewikkelde dingen, maar vol kwaliteit. Onze gasten worden gastvrij ontvangen en kunnen de hele avond genieten van de creativiteit en bevlogenheid van onze koks." Er is naast het eten een ruime keuze aan wijnen. "Het is ook mogelijk om naast het keuzemenu gerechten te kiezen uit gerechten van een gewone, kleine menukaart, maar dat is niet onze hoofdmoot." Het restaurant zoekt nog enthousiaste medewerkers. Interesse? Neem dan contact op met Léon en Margôt.

Reserveren kan via telefoonnummer 0413-714523 of www.tgenoegen.nl. Op de website vind je ook meer info over het restaurant.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant