Directeur Jorrit Waterschoot voor de vernieuwde showroom van Nobra Cars in Uden, die zaterdag 13 april wordt heropend. (foto: Ad van de Graaf)
Directeur Jorrit Waterschoot voor de vernieuwde showroom van Nobra Cars in Uden, die zaterdag 13 april wordt heropend. (foto: Ad van de Graaf) Foto: Ad van de Graaf

Heropening NobraCars: 'Geworden zoals wij en BMW dat wensten'

Zakelijk 2.695 keer gelezen

UDEN | Na een flinke verbouwing heropent NobraCars op zaterdag 13 april de showroom aan de Hoevenseweg in Uden met een speciale 'Ride & Drive'-dag. "We hebben flink geïnvesteerd om het helemaal zo te krijgen zoals wij en BMW dat wensten. Met betere en meer presentatieruimtes voor nieuwe auto's", vertelt directeur Jorrit Waterschoot van NobraCars.

Door Martijn Schwillens

"We zijn al 21 jaar gevestigd op de huidige locatie, maar het pand heeft er niet altijd zo uitgezien als nu", vervolgt Waterschoot. "Een mooi voorbeeld van zo'n presentatieruimte is een comfortabele zithoek waar wij op grote schermen aan de hand van allerlei configuretietechnieken kunnen laten hoe een auto eruit komt te zien."
De heropening van het pand van NobraCars staat in het teken van 'Ride & Drive'. "Het wordt echt een testrit-event. Er komen 25 bijzondere BMW's te staan waar mensen mee kunnen rijden. Dit is op basis van online inschrijving. Onze klanten hebben hiervoor een uitnodiging gekregen, maar op de dag zelf zijn er mogelijk ook nog mogelijkheden", stelt Waterschoot. "Daarnaast verzorgen wij rondleidingen door ons vernieuwde pand, hebben we een aantal nostalgische BMW's in de showroom staan die van binnen en buiten bekeken kunnen worden en we hebben uiteraard allerlei lekkere hapjes en drankjes."

Laagdrempelig
Waterschoot benadrukt dat de heropening 'een heel laagdrempelig' karakter krijgt. "We willen dat juist mensen eens binnen komen lopen. Hoe voelt dat binnen? Hoe ziet het er in de werkplaats uit? Hoe presenteren ze de occasions? Het wordt een gezellige, laagdrempelig dag."

NobraCars is zaterdag 13 april geopend van 10.00 tot 19.00 uur. "Klanten krijgen een uitnodiging, maar mensen die nog geen BMW rijden, willen wij ook bij het feestje betrekken. Er is veel te zien, veel te doen en veel te beleven. Voor wie geïnteresseerd is in BMW of Mini, is onze 'Ride & Drive'-dag echt een must-visit", benadrukt Waterschoot.

NobraCars
NobraCars is al meer dan twintig jaar een begrip in Uden en omgeving. "Wij zijn de exclusieve dealer voor BMW en Mini in Uden, Veghel, Oss en het Land van Cuijk. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven", legt hij uit. "Onze meerwaarde zit in het op maat leveren van complete mobiliteit, precies zoals de klant dat wil. Denk aan private leasing, zakelijke leasing en verschillende financieringsconstructies. Maar ook we denken ook graag met onze klanten mee. Denk bijvoorbeeld aan mensen die doordeweeks elektrisch rijden willen redden, maar voor een verre autovakantie liever een benzineauto wensen. Bij NobraCars beschikken we over zeer veel knowhow qua deelautoconcepten."

Totaalplaatje
Behalve op het gebied van sales onderscheidt NobraCars zich ook qua service, verzekert Waterschoot. "Denk aan onze haal- en brengservice, met ruime openingstijden en passend vervangend vervoer. We altijd een antwoord op hoe mensen hun auto geserviced willen worden. Mensen mochten sowieso aannemen dat het klopt, maar bij NobraCars willen wij eigenlijk net boven de verwachting presenteren. We werken hier met 25 mensen, deeltijd en voltijd, die een warm hart voor het merk hebben. Dat is logisch, want BMW is een heus belevingsmerk. 60% van de mensen die eenmaal BMW rijden, blijven merkvast omdat ze tevreden zijn over de auto, over het totaalproduct."

Waterschoot zegt tot slot: "BWM investeert momenteel veel in het elektrische rijden, maar zal voorlopig blijven inzetten op schone diesels en nieuwe benzineauto's of hybride, waarbij je in de binnenstad elektrisch kunt rijden en benzine voor de langere afstanden. BMW moet natuurlijk wel een rijdersauto blijven. Dat zit in het DNA van BMW. Wie op zoek is naar een premium product, is bij NobraCars op het juiste adres. We nodigen mensen graag uit om zaterdag 13 april binnen te komen lopen en zelf te ervaren wat wij voor hen kunnen betekenen.

De heropening van de showroom en de bijbehorende 'Ride & Drive'-dag is zaterdag 13 april van 10.00 tot 19.00 uur in de showroom van NobraCars aan de Hoevenseweg 22 in Uden. Meer informatie via tel. (0413) 33 49 81 of kijk op www.nobracarsuden.nl

De showroom van NobraCars aan de Hoevenseweg in Uden wordt zaterdag 13 april heropend.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant