Logo kliknieuws.nl/uden
Jeroen en Debby bij de bar in het café (foto: Ad van de Graaf)
Jeroen en Debby bij de bar in het café (foto: Ad van de Graaf)

Opening Zinderend Bottles & Bites: borrelen in combinatie met bites

  •   2167 keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Op donderdag 23 mei opent Zinderend Bottles & Bites officieel de deuren, in het pand van het voormalig Meneer Prinssen aan de Sint Janstraat 50. Het is de derde uitdaging die eigenaren Jeroen en Debby Pfaff in Uden aangaan. Twee jaar geleden openden ze restaurant Zinderend grill en werden ze de eigenaren van zaal Orangerie.

"Zinderend Bottles & Bites is een echt café, net zoals Meneer Prinssen altijd was", vertelt Debby. "Een café met lekkere wijnen en speciaal bieren, cocktails, gin en mixen. Daarbij hoort natuurlijk een lekker hapje. Borrelen in combinatie met bites dus." Bites waarbij je kunt denken aan een macron met zalmmousse of Zinderende filosticks met champignon en truffel. "Maar we zijn absoluut geen eetcafé. De hapjes die we serveren kun je allemaal eten zonder mes en vork."

Samenwerking
Het café sluit mooi aan op het restaurant en de zaal. "We zien deze combinatie echt als een synergie. Een hele mooie samenwerking met de keuken als middelpunt, waarbij de drie plaatsen elkaar versterken. Je kunt gewoon vanuit ons café naar het restaurant lopen en andersom. Voor of na een etentje gezellig een drankje pakken kan dus een hele leuke optie zijn." Jeroen staat als kok in de keuken, Debby is daar waar nodig is. "De komende tijd gaan we nog een aantal dingen veranderen aan het café, zodat het vanaf 23 mei echt helemaal is zoals we het voor ogen hebben. Het is natuurlijk al een hartstikke mooie plek, dus dat komt wel goed."

Zinderend Bottles & Bites is op dinsdag gesloten. Wil je meer weten of reserveren? Bel dan naar 0413 25 56 00 of mail naar info@restaurantzinderend.nl.

Meer berichten