Logo kliknieuws.nl/uden
Eigenaresse Evelyn Luken in haar winkel
Eigenaresse Evelyn Luken in haar winkel

Villa-Vintage geopend: 'Stijlvolle 2ehands-merkkleding voor dames en kinderen'

  •   2901 keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Villa-Vintage opende op donderdag 16 mei aan de Bitswijk 1 in Uden. Villa-Vintage is een 'belevingswinkel' met stijlvolle, aantrekkelijk geprijsde tweedehands kleding en modeaccessoires voor dames en kinderen. Naast kleding vind je er ook schoenen en vintage en nieuwe woonaccessoires.

Shoppen in 'tweedehands winkels' is tegenwoordig helemaal hip. Eigenaresse Evelyn Luken wil met haar Villa-Vintage items een tweede leven geven en verduurzaming verder ontwikkelen. Na jarenlange ervaring in de modebranche was de tijd aangebroken met dit concept te willen beginnen. "Het mooie is dat ik op deze manier inbrengers en kopers bij elkaar kan brengen en anderen daarmee ook weer blij kan maken." Items die zo goed als nieuw zijn kunnen worden ingeleverd. Aansluitend binnen het seizoen en assortiment worden deze door Villa-Vintage geselecteerd en in de winkel gepresenteerd. "Wanneer je item wordt verkocht, ontvang je 40 procent van de opbrengst. Het is een heel transparant systeem, want door middel van een klantenaccount kun je volgen wat er met je items/kleding gebeurt." Tot het verkocht wordt, blijft het eigendom van degene die het heeft ingebracht.

Informatie
Bij Villa-Vintage kun je terecht voor kinderkleding (jongens/meisjes) vanaf maat 74 en dameskleding van maat 34 tot en met maat 44. Je kunt inleveren tijdens openingstijden of op afspraak. De winkel is op donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kijk je op www.villa-vintage.nl of bel 06 83 84 22 33.

Meer berichten