Met de zomervakantie in het verschiet kun je deze week zeer voordelig je slag slaan.
Met de zomervakantie in het verschiet kun je deze week zeer voordelig je slag slaan.

Magazijnleegverkoop bij Intersport Superstore Uden

Zakelijk 2.080 keer gelezen

UDEN | Intersport Superstore aan de St. Janstraat in Uden beleeft drukke tijden. Het hele magazijn moet leeg. Vooruitlopend op de nieuwe collecties die binnenkort weer binnen gaan komen biedt de zaak momenteel 'magazijnleegverkoop'. Tegen zeer scherpe prijzen worden de meest uiteenlopende artikelen aangeboden, met kortingen die oplopen tot maar liefst zeventig procent. Alles moet weg.

Tijdens de magazijnleegverkoop zijn er duizenden sport en casualschoenen zeer scherp afgeprijsd. Of het nu over voetbal-, tennis-, running-, fitness- of hockey schoenen gaat. In al deze categorieën is er een zeer groot aanbod, in alle kleuren en maten. En als je nog op zoek bent naar een paar leuke vrijetijdsschoenen, ook het aanbod in sneakers van onder andere Nike, Adidas en Puma is enorm.

Met de zomervakantie in het verschiet kun je deze week zeer voordelig je slag slaan. Intersport heeft een zeer groot gedeelte van de huidige bad en vrijetijdskleding scherp afgeprijsd. Ook deze nieuwe collecties doen mee met de kortingen die tijdens de magazijnleegverkoop gehanteerd worden. Dit geldt natuurlijk voor zowel de kinder- als volwassen collecties. Ook voor het beoefenen van je sport is het aanbod functionele sportkleding overweldigend. Voetbalkleding, replicakleding, fitness, running en tennis, maar ook voor wandel/outdoor is er meer dan voldoende voorraad en keuze. De leegverkoop start vandaag, donderdag 20 juni. Dus loop komende dagen snel even binnen en doe je voordeel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant