Secret Mission zoekt uitblinkende ondernemers

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN - Welke ondernemers in Uden, Volkel en Odiliapeel hebben zichzelf de afgelopen tijd overtroffen? Welke ondernemer verdient een pluim vanwege bijzondere prestaties? De organisatie van het ondernemersevenement ‘Secret Mission’ op 28 maart roept mensen op om kandidaten aan te dragen voor de Ondernemerspluimen.

[image=296924]

‘Secret Mission’ is op zaterdagavond 28 maart. Het is de opvolger van ‘Cirque des Affaires’ in 2013. Het feest is dit jaar op een legendarische locatie: Vliegbasis Volkel. Een van de hoogtepunten van de avond is de uitreiking van de Ondernemerspluimen. Er zijn drie pluimen: een voor Uden, een voor Volkel en een voor Odiliapeel. Hiervoor is de organisatie op zoek naar ondernemers die het thema van het feest kracht bijzetten en bewijzen dat ‘the sky the limit is’. Ondernemers die hun nek uitsteken, kansen zien in plaats van beren en het onmogelijke mogelijk maken. Iedereen mag hiervoor kandidaten aandragen. De winnaars worden op verrassende wijze in de spotlights gezet.

Nomineren
Stichting Business Events Uden nodigt alle ondernemers in de gemeente Uden uit om kandidaten voor te dragen. Dit kan tot en met 15 februari via het formulier op www.businesseventsuden.nl/pluimen. Geef daarbij duidelijk aan waarom juist deze ondernemer een pluim verdient. Alle voordrachten blijven geheim; de organisatie maakt op geen enkele wijze bekend wie een bepaalde persoon heeft voorgedragen.
Toegangskaarten zijn te bestellen via www.businesseventsuden.nl of bel Markant Uden op 0413-256110.
Meer berichten