Lia van Dijck van Dijck van Inzicht.
Lia van Dijck van Dijck van Inzicht. (Foto: )

Dijck van Inzicht: mentale coaching voor het vergroten van je zelfinzicht

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Blijven jouw gedachten in cirkels ronddraaien? Voel je dat je even verdwaald bent? Heb je weinig grip op het leven over hoe het nu gaat? Lia van Dijck van Dijck van Inzicht: "Na een inspiratiewandeling ziet alles er echt anders uit."

Lia van Dijck is gecertificeerd NLP & IEMT practitioner. "Mensen en hun gedrag interesseren mij enorm. 'Waarom doet men de dingen zoals zij ze doen? Én, waarom doet men dingen niet, die ze wél zouden willen doen?' Uit eigen ervaring weet ik hoe ingewikkeld het kan zijn om antwoord te geven op deze vragen. Echter, de zoektocht naar de antwoorden hebben mij wel geleid naar een krachtig en energiek gevoel om zelf de regie over mijn eigen leven te nemen. En dát gevoel gun ik iedereen. Met mijn levens- en coaching ervaring is het mijn passie om jou te begeleiden in het zoeken naar antwoorden op deze vragen."

Wandelen in de natuur heeft een positief effect op je stemming én op je concentratie. Helder denken, zelfreflectie en goed voor lichaam en geest. Lia: "Kiezen voor coaching is een investering in jezelf. Om deze reden wil ik met jou een 'inspiratiewandeling' maken in de natuur. Tijdens de wandeling bekijken we jouw situatie. Waar loop jij tegen aan? Hoe zou jij jezelf willen voelen? Ik zal jou, met behulp van metaforen uit de natuur, uitdagen, inzicht geven en aanmoedigen om zelf te ontdekken hoe je jouw energie kan gebruiken om optimaal te functioneren en te genieten van het leven. Aarzel niet en neem contact met me op via 06 12 45 68 01 of kijk op www.dijckvaninzicht.nl. Ik help je graag verder." De inspiratiewandeling is gratis en duurt één uur.

Meer berichten