Logo kliknieuws.nl/uden
Foto's: Bianca van den Broek
INTERVIEW

Nieuw restaurant Etenstijd Uden: een culinaire reis door de wereld

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Een culinaire reis door de wereld in één avond. Dat is de beleving in het nieuwe restaurant Etenstijd Uden, aan de Promenade 55 in Uden. "Een ruime keuze aan gerechten, van een warm en koud buffet tot sushi, tapas en Hollandse specialiteiten", aldus eigenaren Andy Wang en Steven Weng.

Steven Weng besloot in 2017 samen met Andy Wang, voormalig eigenaar van een cafetaria in Heesch, de uitdaging aan te gaan en het voormalige V&D-pand te verbouwen tot een restaurant. "Via via hoorde ik dat er een mooie plek vrij zou komen in het centrum van Uden", vertelt hij over het ontstaan van het idee. "Ik kom zelf uit Rosmalen en Andy uit Heesch. We kenden Uden alleen van naam, maar toen we een kijkje gingen nemen in het pand waren we meteen enthousiast. Zowel over de plek en ruimte als Uden zelf. We moesten deze kans grijpen." Als eigenaar van buffetrestaurant Wapen van Rosmalen in Rosmalen is Steven als geen ander bekend met het 'all-you-can-eat' concept. "Het leuke van dit concept is dat je alles kunt uitproberen", vertelt hij. "We hebben geen menukaart. Dus wanneer je hier komt eten, kun je ter plekke met je eigen ogen bekijken wat ons aanbod is en dat vervolgens proeven. Door de ruime keuze is dit concept ideaal voor iedere doelgroep." Zo is er ook aan de kinderen gedacht. Naast de speciale kindergerechten is er een zogeheten Kidsclub waar de kleintjes zich niet hoeven te vervelen. In de Kidsclub vind je een heuse klimkooi, een mini-bioscoop, airhockey- en voetbaltafel én tablets. Er is altijd iemand aanwezig die hierbij toezicht houdt.

Uitgebreid buffet
Bij Etenstijd maak je kennis met mooie gerechten afkomstig uit vele verschillende landen van de wereld. Andy: "Ook Hollandse specialiteiten en streekproducten zijn volop te vinden in het uitgebreide buffet. Behalve de alom bekende wok is er ook een bakplaat waar je gerechten kan laten bereiden, evenals een grilloven." De toetjesliefhebbers onder ons hoeven zich geen zorgen te maken. Bij het toetjesbuffet vind je schep- en softijs, allerlei toetjes, twee chocoladefonteinen, vers fruit, poffertjes en slush puppy's.

Warme sfeer
Hoewel er maar liefst 650 plaatsen in het restaurant beschikbaar zijn, voelt de ambiance toch warm en knus aan. Daar hebben de heren heel bewust over nagedacht. Steven: "We hebben de ruimte ingedeeld in verschillende, aparte ruimtes. Op deze manier proef je verschillende sferen en stijlen. Deze uitstraling beleef je al meteen bij binnenkomst. Je kunt zelf de sfeer kiezen die past bij jouw stemming en gezelschap."

Arrangementen
Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen, bestaande uit 2 uur, 2,5 uur of 3 uur. De arrangementen zijn inclusief al het lekkers van het buffet, alle soorten frisdranken, huiswijnen, verschillende soorten bieren, koffie en thee. Voor de likeuren, mixdranken, speciale bieren en overige alcoholische dranken die je aan de bar kan bestellen, betaal je een meerprijs. Voor 2 uur dineren betaal je van maandag tot en met donderdag 30,00 euro per persoon, en in het weekend (vrijdag tot en met zondag) 33,00 euro per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis, voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar betaal je 2 euro per levensjaar.

Vacatures
Etenstijd zoekt nog medewerkers voor onder andere de keuken, bediening, en spoelkeuken. Ben jij geïnteresseerd om het team te komen versterken? Kijk dan voor meer informatie op de website of neem contact op via 0413-437088 of info@etenstijduden.nl.

Openingstijden
Reserveren kan via de website www.etenstijduden.nl of via het telefoonnummer 0413-437088. Etenstijd Uden is van maandag tot en met zondag geopend van 16:30 tot 22:00 uur.

Meer berichten