Zekerheid voor ondernemers

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN - Ondernemers krijgen recht op een arbeidsongeschiktheids- (WIA) en een werkloosheidsuitkering (WW) met een nieuw concept van Impectforce in samenwerking met MaMoMo Allround Solution en Actor Notarissen. Impectforce, een bedrijf dat zich inzet voor een vriendelijker ondernemersmilieu, heeft een concept ontwikkeld waarbinnen ondernemers deel uitmaken van het sociale stelsel. Ook maakt de oplossing de VAR-verklaring overbodig.

[image=297249]

Ondernemers spelen een belangrijke rol in de Nederlandse maatschappij. De overheid biedt deze groep echter geen aantrekkelijke oplossing op verzekeringsgebied. Momenteel kiezen ondernemers óf voor een dure private verzekering óf voor het lopen van een groot risico. Beide niet ideaal. Het bedrijf Impectforce biedt nu een derde optie: ondernemen mét de zekerheid van het sociale vangnet. Het gaat om een uniek concept dat ondernemers recht geeft op bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheids- (WIA) en een werkloosheidsuitkering (WW). Het concept is voor elke ondernemer met en zonder personeel, de specialisten en ook franchiseformules. Kortom elke ondernemer in Nederland.

Geen VAR-verklaring
Via Impectforce hebben ondernemers bovendien geen VAR-verklaring meer nodig. Hierdoor lopen hun opdrachtgevers geen risico op naheffingen of boetes. Want hoewel ondernemers binnen het Impectforce concept volledig zelfstandig zijn, zijn ze ook in loondienst - bij henzelf - en dragen ze sociale premies af. Een bijkomend voordeel: zonder VAR bepalen ze zelf hoeveel opdrachtgevers ze hebben.

Geaccepteerd door Belastingdienst
Het concept van Impectforce is zorgvuldig uitgewerkt. Mede dankzij de inbreng van MaMoMo Allround Solution, Deloitte, de juristen van AKD Prinsen van Wijmen, Actor Notarissen en Het Notarieel. Het is vervolgens gecontroleerd en geaccepteerd door de Belastingdienst en het UWV.

Hoe het werkt
Ondernemers die willen weten hoe het concept werkt, kunnen terecht op www.impectforce.nl. Daar wordt de oplossing in een animatie stap voor stap uitgelegd.

Buitengewoon concept
Actor Notarissen en MaMoMo Allround Solution ondersteunen het concept van harte. Het concept zorgt er voor dat de achterstand die ondernemers hebben op het gebied van sociale zekerheid ten opzichte van werknemers in loondienst wordt verkleind. Sociale zekerheid is heel belangrijk in een ondernemersklimaat waarin er geen economische zekerheid bestaat. Graag vertellen wij geïnteresseerden wat de mogelijkheden zijn.

Impectforce
Impectforce ontwikkelt concepten die ondernemers met meer vrijheid laten ondernemen en ondernemerschap voor meer mensen toegankelijk maakt. www.impectforce.nl.

Actor Notarissen
Actor Notarissen werkt nauw samen met MaMoMo Allround Solution. Actor Notarissen is een allround notariskantoor die alle tools in huis heeft om de deelnemers van de benodigde juridische regelingen te voorzien. www.actornotarissen.nl.
Meer berichten