Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden.
Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden.

Ad Bouw Wonen + Slapen in Uden breidt groots uit

Zakelijk 1.253 keer gelezen

UDEN | Ad Bouw Wonen + Slapen heeft nieuws. De woon- en slaapspeciaalzaak in Uden staat aan het begin van een grote uitbreiding. Deze maand starten de bouwwerkzaamheden van een twee verdieping tellende nieuwbouw op het achterliggende terrein wat nu nog braak ligt. Ad Bouw is de enige totaalaanbieder in Uden met wonen, slapen, relaxstoelen, gordijnen en vloeren onder één dak. Vanaf voorjaar 2020 telt het bedrijf een oppervlakte van ruim 3000 m2 aan woon- en slaapbeleving.

"Het verbouwen van een meubelzaak is een flinke uitdaging, maar een dergelijke nieuwbouw realiseren inclusief magazijn, kantoren etc. gaat de komende tijd nog wel zorgen voor drukke maanden. Maar we hebben inmiddels wat ervaring. Denkend aan de verhuizing van twee jaar geleden waarbij we vooraf maandenlang hebben verbouwd", licht Ruben Bouw enthousiast toe. "Na de aankoop van het huidige pand hebben we het destijds compleet gestript en daarna volledig opnieuw opgebouwd. Het resultaat mag er zijn. We hebben de laatste twee jaar complimenten gekregen over hoe deze plek onherkenbaar is veranderd. Dat geeft extra energie om er weer iets moois van te maken." De uitbreiding van de winkel wordt sneller gerealiseerd dan Ad en Ruben vooraf hadden ingeschat. "Natuurlijk profiteren wij van een aantrekkende huizenmarkt en de landelijke economische groei, maar ook van het feit dat we proberen om een andere collectie samen te stellen dan de vele collega's om ons heen helpt daaraan bij. Bij ons geen formules die je op tientallen woonboulevards in Nederland vindt. Wij kiezen voor een eigen samengestelde collectie, veelal van Nederlandse, Belgische, Duitse en Italiaanse fabrikanten waarmee we een eigen collectie creëren die verrassend, kwalitatief en veelzijdig is. We zijn blij dat onze klanten dit waarderen, wat ook heeft geresulteerd in een flinke omzetgroei de laatste jaren", aldus Ad Bouw.

Nieuwe designafdeling
Met de uitbreiding van de winkel opent het bedrijf in het voorjaar ook een afdeling modern wonen. "We kunnen inderdaad verklappen dat een aantal vertrouwde merken die altijd in Uden te vinden waren, vanaf dit voorjaar weer hun plek gevonden hebben in Uden." Onder andere de merken Bert Plantagie, Label van den Berg, Interstar en Pode by Leolux zullen deel uitmaken van de nieuwe designafdeling. Een andere grote verandering is dat de slaapafdeling wordt verplaatst naar de bovenverdieping en wordt omgetoverd tot een inspirerende slaapbeleving. "We breiden de afdeling uit met verschillende Nederlandse slaapmerken. Uiteraard mag ook een ruime afdeling beddengoed met dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel volgens de laatste trends niet ontbreken. Ook wordt er veel ruimte vrijgemaakt voor matrassen zodat men straks ruime keuze heeft om proef te liggen."

Winkel blijft geopend
Tijdens de uitbreiding en verbouwing van de winkel zijn klanten natuurlijk gewoon welkom. "We hebben de overlast tot een minimum beperkt. Daarnaast hebben we diverse leuke aanbiedingen en acties en zoals de mensen van ons gewend zijn staat de koffie niet klaar, maar bereiden we deze heerlijk vers!" Je vindt Ad Bouw Wonen + Slapen aan de Loopkantstraat 30 in Uden. Kijk voor meer informatie op www.adbouw.nl of bel 0413-256916.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant