Logo kliknieuws.nl/uden
De Borstelman komt graag langs om de vervuiling te inventariseren.
De Borstelman komt graag langs om de vervuiling te inventariseren. (Foto: )

Schoon en veilig terras dankzij De Borstelman Brabant

  •   880 keer gelezen   Zakelijk

REGIO | De Borstelman reinigt met een gepatenteerde borsteltechniek opritten, stoepen, vlonders en terrassen zonder ze te beschadigen. De borstelmachine maakt gladde ondergronden van hout, steen of beton weer schoon en veilig begaanbaar. “Door de verschillende hoogtes van borstels en ronddraaiende bewegingen wordt de oppervlakte optimaal gereinigd”, legt Nick van der Horst uit. “De ondergrond wordt tegelijkertijd gereinigd en gepolijst.” Je kunt de borstelmachine die De Borstelman gebruikt vergelijken met de elektrische tandenborstel van Oral B. “Hetzelfde bedrijf zit achter de borstelmachines die ik heb.”

Het reinigen gebeurt op een duurzame manier, zonder gebruik van chemicaliën of reinigingsmiddelen. “Er worden geen giftige goedjes gebruikt. Slechts wat water om de borstels het werk te laten doen. De beplanting rondom de oprit, tuinpad of terras loopt zo nooit schade op en het milieu wordt dus niet aangetast.”

Onkruid
De machine is volgens Nick dé oplossing voor vergrijsde en spekgladde ondergronden. Terrassen en veranderingen die al jaren niet zijn onderhouden komen als nieuw tevoorschijn. Daarnaast wordt het onkruid wat zich in de voegen bevindt, verwijderd. “Het is ook een optie om alleen het onkruid in uw tuin te laten verwijderen. De borstel zorgt ervoor dat het onkruid voor lange periode wegblijft.”

Hogedrukspuit
Mensen gebruiken vaak een hogedrukspuit voor het schoonmaken van hun stoep of terras, maar dat raadt Nick sterk af. “Met een hogedrukreiniger beschadig je de tegels en hout en worden algen dieper in het hout gespoten, waardoor de groenaanslag moeilijker te verwijderen wordt. Groenaanslag krijgt hierdoor bovendien juist meer kans om zich te ontwikkelen.”

Informatie
Zowel particulieren en bedrijven als Vereniging van Eigenaren (VVE) kunnen gebruik maken van de diensten van De Borstelman Brabant. Nog lang en veilig genieten van het terras of vlonder? Nodig dan De Borstelman uit. Hij komt geheel vrijblijvend langs om de vervuiling te inventariseren.

Meer informatie via: www.deborstelmanbrabant.nl, 06 33 96 12 08 en nick@deborstelmanbrabant.nl

Meer berichten