Logo kliknieuws.nl/uden

Deze soorten luchtverfrissers kun je ophangen in je huis en in je auto

  •   keer gelezen   Zakelijk
Foto van de site auto-onderdelen24.nl.
Foto van de site auto-onderdelen24.nl.

UDEN | Je spendeert veel tijd in je woning, maar ook behoorlijk wat uren achter het stuur. Dit is met name het geval als je ver moet rijden voor je werk. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je auto lekker ruikt, wat uiteraard ook van belang is in je huis. Luchtverfrissers kunnen hierbij helpen.

Blikje
Op het moment zijn luchtverfrissers in een blikje relatief populair. In een woning kun je dit product uiteraard overal wel kwijt in principe, maar in een auto passen ze perfect in een bekerhouder. Daarnaast kun je het blikje natuurlijk ergens anders kwijt, want ze nemen niet veel ruimte in. Zulke luchtverfrissers worden gezien als goed voor het milieu, wat komt doordat ze biologisch afbreekbaar en organisch zijn over het algemeen. Een ander pluspunt is dat je zelf kunt instellen hoeveel geur wordt afgegeven met behulp van een ventilerend deksel.

Geurboompje
De bekendste luchtverfrisser die op het moment verkrijgbaar is, is natuurlijk het geurboompje. Dit is een goedkope en eenvoudige manier om een naar geurtje uit je auto of huis te krijgen. In een voertuig heeft het wel een nadeel. Het kan namelijk je zicht belemmeren doordat het aan je binnenspiegel hangt en constant beweegt. Uiteraard kun je hem ook ergen anders ophangen, zoals bijvoorbeeld aan een haakje voor je jas. In je woning kun je de geurboompjes natuurlijk overal kwijt in principe.

Flesje
De effectiefste manier om de stank uit je auto of huis te krijgen is door een luchtverfrisser in een flesje aan te schaffen. Met behulp van dit vloeistof zal de geur permanent verdwijnen, wat uiteraard niet het geval is met een geurboompje of een luchtverfrisser in een blikje. Deze producten zijn namelijk na een aantal weken uitgewerkt, maar dit geldt niet voor de flesjes. De nare geurtjes worden namelijk ingekapseld en verdampt door de luchtverfrisser. Hierdoor kunnen ze normaalgesproken niet terugkomen.

Foto genomen van de site auto-onderdelen24.nl

Meer berichten