Hard aan het werk aan de sterrenbrownie.
Hard aan het werk aan de sterrenbrownie.

Oonivoo laat droom Brownies&downieS uitkomen

Zakelijk 1.365 keer gelezen

UDEN | 'Hoe gaaf zou het zijn als we samen met een sterrenrestaurant een speciale maandelijkse brownie zouden kunnen ontwikkelen?' Met deze gedachte stapte Reno van Zanten van Brownies&downieS naar Thijs Berkers, chef-kok Oonivoo, die direct enthousiast werd van dit idee.

"Dit is een langgekoesterde droom die uitkomt. Een product ontwikkelen samen met onze bijzondere medewerkers en een chef-kok als Thijs is natuurlijk prachtig", aldus Reno van Zanten, samen met David Noy eigenaar van Brownies&downieS Uden. "Het toont aan dat twee lokale partijen, die op het eerste oog totaal verschillend zijn, ondanks de lastige tijden een bijzondere samenwerking kunnen starten. Dat is iets wat veel Udenaren zullen herkennen en ook een van de zaken waarom ik elke dag blij ben om als ondernemer in Uden actief te zijn." Thijs Berkers: "Ik vond het idee van Reno heel sympathiek en zag gelijk mooie kansen om in onze keuken een fantastische brownie te ontwikkelen. Hierbij hebben we de smaken van Oonivoo verwerkt in een brownie. Met een mooie portie creativiteit hebben we de frisse en zure accenten kunnen gebruiken voor de topping van de brownie." Brownies&downieS maakt de basis van de brownie en onder het toeziend oog van Berkers maken de bijzondere medewerkers de topping in de keuken van Oonivoo. "Wij hebben zelf ook een brownie gemaakt, maar ik moet bekennen dat Brownies&downieS de kunst van het brownie bakken goed beheerst", lacht Thijs. Reno: "Voor onze bijzondere medewerkers was het een super gave ervaring, koken in de keuken van een sterrenrestaurant. Er zijn maar weinig mensen die dat kunnen vertellen." De brownie is vanaf 1 oktober te bestellen bij Brownies&downieS.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant