Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Het gehele team van SNS Bank Uden, Schijndel en Rosmalen. (foto: Ad van de Graaf)</p>

Het gehele team van SNS Bank Uden, Schijndel en Rosmalen. (foto: Ad van de Graaf)

(Foto: Ad van de Graaf)

Nieuwe vestiging SNS Bank in hartje centrum

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | SNS Bank Uden opende op 23 september de deuren aan de Galerij 19. “We zijn een kleinschalige bank en staan zes dagen per week klaar voor onze klanten. Dichtbij met onze winkel midden in het centrum van Uden”, aldus Pim van Zutven, Franchisenemer van SNS Uden, Schijndel en Rosmalen.

Klantcontact wordt door de heersende trend van digitaliseren en centraliseren steeds onpersoonlijker. SNS heeft het roer omgegooid en zet juist in op persoonlijk contact. Pim zag tijdens zijn loopbaan in de financiële wereld hoe het contact met de klant steeds meer op afstand kwam door deze verandering bij banken. “Ondanks dat veel financiële zaken geregeld kunnen worden vanuit je luie stoel, zetten we vanuit SNS juist in op persoonlijk contact. Voor iedere vraag, groot of klein, staan we klaar. Het is mooi om te zien dat dat enorm gewaardeerd wordt. We zitten veelal dichtbij; klanten kunnen daardoor snel bij ons aankloppen en vaak meteen geholpen worden. Wij geloven deze in lokale betrokkenheid en zichtbaarheid.”

Persoonlijk
Hij vervolgt: “Natuurlijk kun je heel makkelijk een aantal bankzaken online of telefonisch regelen. Maar in het geval van een verzekering, hypotheek of schade is het fijn om met een medewerker om de tafel te zitten. We zijn er voor de zzp’er, de startende ondernemer en particulieren van alle leeftijden. Iedereen is bij ons welkom.” Zelfs in de avonduren of op zaterdag kun je terecht voor financieel advies. “We bieden advies en financiële dienstverlening aan op het gebied van betalen, sparen, verzekeren en hypotheken. Op zakelijk gebied richten we ons qua sparen, verzekeren en financiën voornamelijk op ZZP’ers en klein MKB.”

Vertrouwen
Pim benadrukt de onafhankelijkheid van SNS. “Op het gebied van hypotheekverstrekking zijn wij de enige bank die de keuze biedt uit meerdere aanbieders. Hierdoor kunnen we oprecht kijken naar wat het beste bij onze klant past en een goed en onafhankelijk advies uitbrengen. Dat schept veel vertrouwen, merken we.”

Workshops
Maar SNS doet meer. Zo geven ze onder meer workshops internetbankieren én geven ze met het gratis lesprogramma ‘Eurowijs’ workshops op scholen. “Zo leren kinderen van jongs af aan hoe om te gaan met geld. We zien dat als kinderen op jonge leeftijd goed leren omgaan met geld, ze later minder snel in de financiële problemen komen.”

Meer informatie
Wil je contact opnemen met Pim? Jij bepaalt wanneer, waar en hoe. Bel of app gerust! Dit kan via 06 - 57 59 17 58. Een mail sturen mag natuurlijk ook, dit kan via pim.vanzutven@sns.nl. Klanten die in het werkgebied van SNS Uden, Schijndel of Rosmalen wonen, kunnen tijdens kantooruren ook bellen naar het nummer 030 – 633 30 00. “Je krijgt dan collega’s van een van onze drie SNS winkels de aan de telefoon.” Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken. Kijk voor meer informatie op de website www.snsbank.nl.

Meer berichten