<p>Ad en Ruben in de winkel. (foto: Ad van de Graaf)</p>

Ad en Ruben in de winkel. (foto: Ad van de Graaf)

Volop inspiratie bij vernieuwde woonwinkel Ad Bouw Wonen + Slapen

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Wie het afgelopen jaar Ad Bouw Wonen + Slapen voorbij reed kon het niet zijn ontgaan. In amper een jaar tijd heeft de Udense woonwinkel een grootste uitbreiding en metamorfose ondergaan. Je geniet er nu van maar liefst 3000m2 woon- en slaapinspiratie in de diverse woonstijlen. De woonwinkel biedt vanaf nu wonen, slapen & design onder 1 dak: uniek in Uden. 

Een bezoek aan de compleet vernieuwde winkel van Ad Bouw voelt als een warme deken. Wil jij meer woongeluk in je woning? Laat je dan inspireren bij Ad Bouw. Je kunt er nu terecht voor jouw persoonlijke woonwensen en de nodige inspiratie. Je ontdekt er nu een ruime collectie wonen, slapen, design, vloer- en raamdecoratie en luxe woonaccessoires.

Uitbreiding
Ad Bouw en Ruben Bouw hadden zelf vooraf ook niet bedacht dat deze uitbreiding zo snel na de verhuizing eind 2017 plaats zou vinden. “De laatste jaren hebben wij een behoorlijke groei doorgemaakt, waardoor uitbreiding van de winkel steeds meer noodzaak werd om onze toekomstplannen verder vorm te geven”, vertelt Ruben. “Natuurlijk hebben wij geprofiteerd van het feit dat er een aantal winkels om ons heen zijn verdwenen, maar ook onze persoonlijke aanpak en klantbenadering dragen bij aan de succesvolle jaren. In rap tempo werden de tekeningen vormgegeven en binnen het jaar staat er een compleet nieuwe winkel en hebben we ook nog eens de bestaande winkel compleet vernieuwd.”

Nog grotere collectie
Bij Ad Bouw in Uden ontdek je nu de grootste slaapafdeling van de regio met de allerbeste A-merken. Met vertrouwde merken als AVEK, Serta, Mline, Sunday, Excellent en HennesHuset bieden wij een ruim aanbod in boxsprings, matrassen & ledikanten. Ook kun je terecht voor een ruim aanbod bedtextiel van de merken vanDyck, Essensa, BellaDonna, Kayori & Silvana. Ook terug van weggeweest in Uden zijn een aantal fantastische Nederlandse designmerken. Een winkelstad als Uden kan niet zonder deze prachtige merken die een belangrijke stempel drukken op de Nederlandse interieurs aldus Ad Bouw. Laat je verwonderen in de allernieuwste designstudio met merken als Leolux, Bert Plantagie, Design On Stock, Pode & Jess Design.

Openingsactie 
Met een grote uitbreiding en metamorfose achter de rug, een compleet nieuwe winkel volgens de laatste trends en een enthousiast team dat popelt om u met open armen te ontvangen heten wij je van harte welkom! Wij staan klaar om het 25-jarig jubileum van Ad Bouw Wonen + Slapen in te luiden met luxueuze cadeaus. Je ontvangt nu tijdelijk bij uw aankoop een prachtig cadeau zoals een Ipad, Sonos One, Robotstofzuiger, Black Bastard BBQ of tal van andere cadeaus. Een extraatje om ons 25-jarig jubileum te vieren en het voor jou extra aangenaam te maken in huis. Laat je onderdompelen in 3000m2 woon- en slaapinspiratie en ontdek de diverse woonstijlen. Laat je inspireren en adviseren dit weekend met extra feestelijkheden in de ruime showroom. Je vindt Ad Bouw aan de Loopkantstraat 30, gratis parkeren voor de deur of kijk voor met info op www.adbouw.nl.

Meer berichten