<p>De meubelafdeling is gedeeltelijk vernieuwd en heeft heel veel nieuwe artikelen.</p>

De meubelafdeling is gedeeltelijk vernieuwd en heeft heel veel nieuwe artikelen.

Tal van aanbiedingen tijdens 10 daagse bij Coppens Warenhuis

  •   keer gelezen   Zakelijk

VOLKEL | Zoals elk jaar houdt Coppens weer de 10 daagse, dit jaar van 15 tot en met 25 oktober. Coppens heeft een online folder, gevuld met tal van goede aanbiedingen. Deze folder is te vinden op de website www.coppenswarenhuis.nl.

Vooral op de eerste etage van het warenhuis is naar het jaarlijks terugkerend evenement toegewerkt. De meubelafdeling is gedeeltelijk vernieuwd en heeft heel veel nieuwe artikelen. Happy@Home is een nieuwe moderne lijn die je hier kunt vinden. Voor moderne woonaccessoires is veel ruimte gemaakt. Kussens, kunstbloemen en planten, allerlei ornamenten, vazen en beelden. Je kunt hier je ogen uit kijken.

Fijn om thuis te komen
Door corona zitten we in een onzekere tijd. Hoe de nabije toekomst er precies uit zal zien weten we niet zeker. Houd afstand en was je handen regelmatig. Bij Coppens wordt veilig gewinkeld en gehouden aan de regels en adviezen van de overheid. Handen kunnen bij de ingang gedesinfecteerd worden. Ook zijn we door corona zoveel mogelijk thuis. Daarom is het goed om het thuis aangenaam en gezellig te maken. Dit kan met een leuke inrichting zodat het fijn is om thuis te komen. Het is weer vroeger donker, de avonden worden langer. Hier kun je op inspelen met de juiste verlichting en andere woonaccessoires. Om je thuis goed te kunnen vermaken staan er leuke spellen en puzzels in de folder. Blader door de folder en/of kom veilig winkelen bij Coppens Warenhuis. Hier ervaar je een warm dorpsgevoel en wordt kwaliteit geleverd tegen eerlijke goede prijzen.

Meer berichten