Foto: Ad van de Graaf

Voor heftruckgas ben je bij Gasservice Willemsen aan het goede adres

  •   keer gelezen   Zakelijk

ZEELAND | Tegenwoordig kun je niet overal meer terecht voor het vullen van je heftrucktank, maar in de regio Uden ben je hiervoor bij Gasservice Willemsen in Zeeland aan het goede adres.

“Wij leveren heftruckgas in lichtgewicht aluminium flessen van 14 kilogram inhoud”, vertelt Tim Willemsen, die het bedrijf met zijn partner Anke runt. “Ook bieden we de mogelijkheid om de tanks voor je te vullen.” De gashandel levert naast heftruckgas ook propaangas, campingaz en industriële gassen, zowel aan de zakelijke markt zoals transporteurs en bouwbedrijven als particulieren. “Stel: je wilt er op uit met je caravan of camper, maar je twijfelt aan je gasvoorraad. Dan kom je gewoon langs, we vullen je gasflessen bij in ons vulstation en je kunt met een gerust hart op weg. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld cateraars, die met een barbecue onderweg zijn.” Particulieren kunnen daarnaast bij Gasservice Willemsen terecht voor het omruilen van hun gasfles. “Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, verkopen we in onze shop ook veel gas-aanverwante artikelen, zoals terras heaters en kachels.”

Informatie
Je vindt Gasservice Willemsen aan de Kerkstraat 117 in Zeeland. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Naast de gashandel in Zeeland hebben de twee ondernemers ook nog een gashandel in Oss: Gasservice Willemsen aan de Galiersweg 43d. Kijk voor meer informatie op de website www.gasservicewillemsen.nl.

Meer berichten