<p>Er wordt nog druk verbouwd in de winkel, die zondag geopend wordt. (foto: Ad van de Graaf)</p>

Er wordt nog druk verbouwd in de winkel, die zondag geopend wordt. (foto: Ad van de Graaf)

Pincho Copa haalt vanaf zondag de Spaanse sfeer naar Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Aan de Drossaard in Uden opent komende zondag de Spaanse delicatessenzaak Pincho Copa haar deuren, tegenover Jumbo de Laak. De zaak werkt volgens een voor Nederland uniek principe waarbij het draait om de combinatie van proeven en genieten ín de zaak en meenemen voor thuis.

“We werden geïnspireerd door die relaxte, typisch Spaanse levensstijl waarbij tijd geen rol speelt en alles in het teken staat van gezelligheid, goed en lekker eten en genieten. Dat gevoel, die sfeer, die hebben we met Pincho Copa naar Uden gehaald”, aldus bedrijfsleider Freek van Oort. De zaak biedt een uitgebreid assortiment aan Spaanse smaakmakers. Van een ruime keuze in huisgemaakte Pinchos (broodtapas) tot een keur aan delicatessen zoals luxe vleeswaren, waaronder echte ibericoham, olijven, croquetas, kazen en tapenades. Maar ook huisgebrande noten, superieure olijfolie, kwaliteitswijnen, Spaans bier op de tap, en écht goede koffie maken onderdeel uit van het assortiment.

Open
Pincho Copa is gevestigd in het voormalige pand van de bloemist die inmiddels elders in het winkelcentrum zit. “Het pand is volledig gestript en heeft een complete metamorfose ondergaan. We hebben alles op alles gezet om een sfeervolle, gezellige zaak neer te zetten. Zondag mogen we eindelijk open. Een moment waar we ontzettend naar uitkijken”, sluit Van Oort af. Pincho Copa is zeven dagen in de week geopend, van 10.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.pinchocopa.nl.

Meer berichten