<p>&nbsp;Lisanne en Joy geven je persoonlijke begeleiding.</p>

 Lisanne en Joy geven je persoonlijke begeleiding.

Nu bij Happy Bodies Uden: makkelijk afvallen met Slimdiet

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Ben jij die coronakilo’s of dat eeuwige diëten beu? Dan heeft Happy Bodies in Uden de oplossing voor jou, namelijk SLIMdiet.

Met SLIMdiet werk je op een slimme manier toe naar een gezond eetpatroon en de juiste BMI. Het geheim? Persoonlijke en online begeleiding. En bijna veertig verschillende gerechten. De gerechten van SLIMdiet zijn koolhydraatarm en zitten boordevol eiwitten. Geen zin om uren in de keuken te staan, geld uit te geven aan dure superfoods of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord? Hou het simpel! Deze porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt.

Met SLIMdiet werk je toe naar een gezond gewicht. Dat doe je aan de hand van een eenvoudig 4-stappenplan. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo en met je eigen doel voor ogen. Lisanne of Joy begeleidt je daar persoonlijk bij, dit kan online of bij Happy Bodies Uden. De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met SLIMdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient. Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een vrijblijvende intake via uden@happybodies.nl of neem contact op via 0413 39 56 67. Meer info: www.slimdiet.nl.

Meer berichten