<p>Het team van Derks Makelaardij. (foto: Bianca van den Broek)</p>

Het team van Derks Makelaardij. (foto: Bianca van den Broek)

Derks Makelaardij bestaat 20 jaar

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Deze maand is het 20 jaar geleden dat Carla en Henk Derks begonnen met hun makelaarskantoor aan de Violierstraat 65 in Uden. Daarvoor hadden ze al jaren ervaring opgedaan in de Eindhovense woningmakelaardij. In 2009 is Derks Makelaardij verhuisd naar haar mooie kantoor aan de Volkelseweg 18b in Uden. Sinds 2004 werkt Roy Verhoeven bij het kantoor en in 2015 is Lieke van de Ven erbij gekomen. Alle medewerkers zijn gecertificeerd en scholen zich regelmatig bij.

In de afgelopen 20 jaar heeft Derks Makelaardij een goede naam opgebouwd in de woningmakelaardij van Uden en omgeving. “We hebben nooit de ambitie gehad om het grootste makelaarskantoor te worden van Uden, wel het beste” aldus de heer Derks. “We worden beoordeeld door onze opdrachtgevers met een dikke 9. Daar zijn we uiteraard trots op, maar we blijven er aan werken om dit cijfer nog verder te verbeteren. We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen en het beste resultaat voor ze bereiken. In de huidige markt is het niet zo moeilijk om een woning te verkopen, maar om de maximale prijs te behalen is soms een uitdaging. Voor kopers is het regelmatig moeilijk om de kans te krijgen hun droomhuis te kopen. Hierbij kunnen we dan vaak echt het verschil maken. We zetten ons altijd volledig in voor het belang van onze klanten. We zorgen er voor dat het hele verkoopproces probleemloos verloopt en juridisch goed wordt afgewikkeld. Het is voor ons echt belangrijk om de klanten te ontzorgen bij de verkoop of aankoop van een nieuwe woning.”

Verkoop en aankoop
Derks Makelaardij begeleidt bij de verkoop van een woning, maar ook bij de aankoop van een woning. Ze zijn ook gespecialiseerd in de taxatie van woningen. De laatste jaren is het kantoor in Uden en omgeving succesvol bezig met de verkoop en aankoop van woningen in de hogere prijsklasse.

Afspraak
Als je verkoopplannen hebt, komt de heer Derks graag een keer vrijblijvend bij je thuis om de doelgerichte aanpak van Derks Makelaardij met je te bespreken. Het kantoor is bereikbaar onder telefoonnummer 0413 24 42 22. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken via de website www.derksmakelaardij.nl. Binnenlopen op kantoor mag ook tijdens kantooruren; de koffie staat klaar.

Meer berichten