Discus Beestenpot Uden wordt Jumper Beestenpot Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Een nieuw jaar en direct een nieuw gezicht in het Udense straatbeeld. Vanaf woensdag 13 januari zal Discus Beestenpot verdergaan als Jumper Beestenpot. De dierenspeciaalzaak, aan de Mr. Van Coothstraat 1, wordt van 4 januari tot en met 12 januari verbouwd en zal daarom tijdelijk even niet open zijn.

Vanaf woensdag 13 januari is Jumper Beestenpot de grootste dierenspeciaalzaak in Uden en omgeving. En met recht de plek voor het ruimste assortiment, lage prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

De vernieuwde winkel zal een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers zijn, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het grote eiland met konijnen en knaagdieren. Ook is er een zeer ruime honden-, katten-, knaagdier-, vogel- en aquariumafdeling, waar naar hartenlust gewinkeld kan worden. Naast al het winkelen staan de vertrouwde winkelmedewerkers van Beestenpot je ook graag weer te woord betreffende al je (huis)dier gerelateerde vragen.

Helaas zal er op 13 januari geen grootse opening zijn, maar dat kan hopelijk snel ingehaald worden. Ondanks de onrustige coronatijd zullen de deuren geopend blijven en zullen ze er alles aan doen om onze winkel veilig te houden voor alle bezoekers, hun dieren en de medewerkers.

Meer berichten