<p>V.l.n.r: Alma en Rinus Benrum, Paul van den Pol en Art Alders en Guido Hupj&eacute;.</p>

V.l.n.r: Alma en Rinus Benrum, Paul van den Pol en Art Alders en Guido Hupjé.

Udens HR5 neemt LaborVitalis uit Meppel over

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | HR5 uit Uden heeft de ambitie om haar groei in de regio en daarbuiten te verstevigen. Vanuit deze ambitie heeft HR5 arbodienst LaborVitalis uit Meppel overgenomen.

LaborVitalis staat bekend als een zeer klantgerichte, kwalitatief hoogwaardige (gecertificeerde) arbodienst, die landelijk opereert en preferred dienstverlener is voor meerdere verzuimverzekeraars. Er waren meerdere arbodiensten als kapers op de kust die hun zinnen hadden gezet op deze arbodienst. Voor LaborVitalis waren de argumenten om met een gerust hart de aandelen aan HR5 over te dragen: cultuur, kwaliteit, ambitie, maar vooral de visie op verzuim, integraal gezondheid management en duurzaam inzetbaarheid. “Daar zijn we erg trots op en het is een mooie stap in onze groei-ambitie”, geeft directeur Art Alders aan.

Kennismaken
De klanten van HR5/LaborVitalis gaan het komende jaar kennismaken met de meer uitgebreide dienstverlening van HR5. “Voorkomen is beter dan genezen, van verzuimverwerking naar verzuimbeperking, van pijn naar fijn.” Zomaar een aantal uitspraken van klanten die met HR5 samenwerken. Naast dat HR5 een gecertificeerde arbodienst heeft, biedt ze haar klanten meer toegevoegde waarde op het gebied van personeel. Zo verwerkt zij tevens de salarissen voor haar klanten en beschikt zij over HRM professionals, casemanagers, specialisten op het gebied van duurzaam inzetbaarheid, A&O psychologen en arbeidsjuristen. Dit team aan professionals zal ook voor de HR5/LaborVitalis klanten klaar staan om de ondernemer, de HR afdeling en leidinggevenden te ondersteunen om hun medewerkers gelukkig, passievol en betekenisvol invulling te geven aan hun werk.

Meer berichten